MarcinZ Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Mizuki... http://cloud.tapatalk.com/s/600451c3188f0/VID_20210117_160042.mp4 Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Podniesione 500g. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 @MarcinZ nie wklejaj zdjeć z serwisów - wstaw fotki tutaj do wątku. Bo inaczej serwis wygaśnie i nie będzie co obejrzeć za rok, za dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 @MarcinZ nie wklejaj zdjeć z serwisów - wstaw fotki tutaj do wątku. Bo inaczej serwis wygaśnie i nie będzie co obejrzeć za rok, za dwa.Ok. Sorki...W wolnej chwili wrzucę ugiecie Mizuki w formie zdjęć. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 21 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 MIZUKI 80 UL - Podniesiona butelka waga 500g. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Bardzo fajne , widać że w porównaniu do ULXF ma mocniejszy dolnik. Az trudno uwierzyć że ten blank kosztuje niecałe 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Ten blank w zeszłym sezonie przeszedł u mnie dobry test. Nalowil się sporo pięknych ryb. To prawda 200 zł ma się nijak, bo lowilem blankami znacznie droższymi w tej klasie i Mizuki bije je na łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Tomku to może mógbłyś tu wrzuć kilka słów opisu, charakterystyki tego modelu ? Ty bardziej że masz przełowiony No wiesz jak rzutowo, jak czuciowo, jak w trakcie holu.... plusy i minusy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Gdzie można kupić te Blanki mizuki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Fishing center Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Bardzo fajne , widać że w porównaniu do ULXF ma mocniejszy dolnik. Az trudno uwierzyć że ten blank kosztuje niecałe 200 zł Ten dolnik wygląda jakby nie pracował do pierwszej przelotki. Lubię takie blanki pod sandacze oraz szczupaki ale pod pstrąga to nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Ten dolnik wygląda jakby nie pracował do pierwszej przelotki. Lubię takie blanki pod sandacze oraz szczupaki ale pod pstrąga to nie moja bajka.Nie prawda,dolnik pracuje, widać to na zdjeciu ale bardzo słabej jakości ta fotka i do tego zrobiona pod złym kątem[emoji6].. Uwierz mi że ten blank nie nadaje się pod sandacze co najwyżej tzw. pistolety[emoji6]. Ten blank jest stworzony pod okonie pstrągi, klenie, jazie... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Nie prawda,dolnik pracuje, widać to na zdjeciu ale bardzo słabej jakości ta fotka i do tego zrobiona pod złym kątem[emoji6].. Uwierz mi że ten blank nie nadaje się pod sandacze co najwyżej tzw. pistolety[emoji6]. Ten blank jest stworzony pod okonie pstrągi, klenie, jazie... Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu TapatalkaChodziło mi o ugięcie blanku a nie moc. W końcu to blank ul. Jeżeli jest tak jak piszesz i dolnik pracuje a zdjęcie jest zrobione pod złym kątem to inna bajka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) . Edytowane 24 Stycznia 2021 przez strumien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strumien Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 (edytowane) Posiadam kijek na blanku Mizuki, czułością bije na głowę większość blanków które miałem okazję trzymać w ręce, a trochę tego było. Co do akcji , moim skromnym zdaniem jest o wiele ciekawsza niż przewijające się blaasy , kraagi , czy inne kosztujące 3-4 razy tyle blanki. Edytowane 24 Stycznia 2021 przez strumien 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Chodziło mi o ugięcie blanku a nie moc. W końcu to blank ul. Jeżeli jest tak jak piszesz i dolnik pracuje a zdjęcie jest zrobione pod złym kątem to inna bajka.Tak to zdjęcia wychodzą jak baba robi... [emoji12] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Tak to zdjęcia wychodzą jak baba robi... [emoji12] Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu masz te blanki w celu obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinZ Opublikowano 24 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 masz te blanki w celu obejrzeniaWysłałem wiadomość na priv. Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Tomku to może mógbłyś tu wrzuć kilka słów opisu, charakterystyki tego modelu ? Ty bardziej że masz przełowiony No wiesz jak rzutowo, jak czuciowo, jak w trakcie holu.... plusy i minusy Friko zgodnie z obietnicą zamieszczę opis w tym tygodniu. ;-) Dzięki za cierpliwość. :-P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat1404 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Nie prawda,dolnik pracuje, widać to na zdjeciu ale bardzo słabej jakości ta fotka i do tego zrobiona pod złym kątem[emoji6].. Uwierz mi że ten blank nie nadaje się pod sandacze co najwyżej tzw. pistolety[emoji6]. Ten blank jest stworzony pod okonie pstrągi, klenie, jazie... Marcinie miałeś doczynienia z blankiem MIZ80UL(T)? Jak tak to daj wiecej info o blanku i pod co by się nadawał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pescador_de_caña Opublikowano 28 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) Do bazy załączam dwie okoniowe wklejeczki pod obciążeniem ok 0,5kg: Graphiteleader Finezza GLFS-752L-S Tict Ice Cube IC-84SF-sis Edytowane 28 Stycznia 2021 przez Pescador de caña 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Czy ktoś posiada kijek na blanku F.A Noctiss Nano SNT6105-1N i zechciałby się pochwalić ugieciem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swierzak Opublikowano 29 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Czesc,Panowie, jest szansa na reupload/upload ugiecia kijow od Major Crafta.Interesuja mnie ich wszelkie lighty i ultra-lighty, o ile dobrze pamiętam do 5g i do 7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 31 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Kilka fotek ugięcia LAMIGLAS Rogue River RR7’6MTS, na końcu 0,5kg Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 1 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) . Edytowane 1 Lutego 2021 przez dante 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi