Skocz do zawartości

Jerkbaitowa Baza Ugięć

gajosik

Rekomendowane odpowiedzi

StC, Avid 9`, 7-21, ubrany w Art - Rod, Fuji sic po całości, SKSS z wypełnieniem. 

Hej

Adam czy mógłbyś napisać jakie gramatury ogarniasz tym kijem?

Noszę się z zamiarem uzbrojenia tego blanku w Art-Rod.

Pozdrawiam,

Sebastian

Nie jestem rodbuilderem , ale jeżeli mogę się wypowiedzieć tak okiem amatora to rzuca mi się w oczy dziwne rozmieszczenie pierwszych trzech przelotek licząc od dołu, jakoś duże te odstępy i wogóle dziwny spacing. Jeżeli się mylę proszę o wybaczenie.

Edytowane przez Szymon82

Panowie jest wyraźnie przesztywnienie na końcowym łączu i kij jest tam dość "płaski" w tym ujęciu. Przypominam, że to czteroczęściowy travel, który w normalnym użytkowaniu nigdy nie został i nie zostanie wygięty do tego stopnia ;) Jeśli istnieje travel z 4 cz. bez przesztywnienia na najwyższym łączu przy podobnym ugięciu to bardzo chętnie go zobaczę :)

Bardziej miarodajne fotki ugięcia znajdują się tutaj:

http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugi%C4%99%C4%87/page-7#entry1696594

PS: Ten kijek ma u mnie dożywocie i wcale nie zamierzam go bronić w imię idei "każdy lubi to co ma" bo po co? To, że sprawdza się na polu walki jest dla mnie jego największą zaletą. Nigdy nie rzucałem małymi przynętami tak celnie i daleko. Pokazał na co go stać między innymi przy tej pani:

http://jerkbait.pl/topic/57140-brzany-2015/page-9#entry1744676

• Like 1

• 2 tygodnie później...