Skocz do zawartości

Rozemeijer jerk&buck box

Gość szypa_30

Rekomendowane odpowiedzi

Gość szypa_30

witam kolegów

znalazłem torbe na jerki w promocji w holenderskim sklepie...

duza Rozemeijer jerk&buck box carryall z 25 przegrodami 30 euro  

a mała Rozemeijer lure&jerk box carryall z 10 przegrodami 20 euro

to w miare tanio w porównaniu z Dragonem za 175 zl.... jednak koszty wysyłk iza jedna sztuke to 20 euro... ale gdyby kilka osob zamowilo kilka sztuk...????????? będzie niedrogo... Pozdrawiam

witam kolegów

znalazłem torbe na jerki w promocji w holenderskim sklepie...

.... jednak koszty wysyłk iza jedna sztuke to 20 euro... ale gdyby kilka osob zamowilo kilka sztuk...????????? będzie niedrogo...

Ten post powinien zniknąć jest niezgodny z regulaminem.

szypa_30 poczytaj sobie regulamin nim wystawiasz coś na sprzedaż!!!

wystarczy przeczytac i zrozumiec, zamiast tupac nozkami ;)

Wstrzymaj się jeśli Ci się nie śpieszy, może ktoś jeszcze się odezwie.

Ja jestem za, ale jak zwykle to robię zanim coś kupię muszę przejrzeć całą ofertę sklepu ;)

Edit: Sprawdź dokładnie czy wysyłają do polski ;)

Edytowane przez Tomek88

już pytałem o wysylke za granice a konkretnie do Szwecji.Wysyłaja.chcą 20 euro za jedna torbe a 34 euro za 3 sztuki.Do Polski zapewne tyle samo kosztuje.W każdym razie im więcej tym taniej. Mi się nie spieszy az tak bardzo ale oferta jest zapewne wazna do wyczerpania zapasow. A to fajny prezent na swieta... Dodam ze normalna cena dużej torby to 60 euro a małej 40

Koszta nie muszą się różnić, ale wysyłka do Polski a do Szwecji to już może być różnica ;)

Domyślam się, że twój mały staż na forum oraz lokalizacja może nie budzić zaufania wobec innych forumowiczów, tym bardziej, że czytałem na forum o tego typu wałkach, że ktoś wziął kasę i wyjechał a nasz prokurator nie sięga poza miedzę :)

Wytłumacz jak technicznie ma wyglądać to ewentualne wspólne zamówienie, bo zaufanie to może być główny problem dlaczego nie ma chętnych.

Nie bierz tego do siebie po prostu wiadomo jakie są realia ;)

Pewnie masz racje... Ale ja nie musze kierowac ta operacja... może ktoś z "zaufanych " członków forum  moglby zebrac kase i zamowic na adres wlasny  i później rozdac lub wysłać  reszcie :-) ja nie mam zamiaru nikogo oszukiwać ani zarabiać na tym interesie. Nas jest w każdym razie 2 na 100% i jeszcze 2 się zastanawia... wyslalem ponownie zapytanie o koszt wysylki do Polski.Jutro zamieszcze info o kosztach wysylki.

ODPISALI:

"Good morning Pawel

The shipping price to Polen is the same as to Sweden so 34,00 euro.

The reason why the shipping costs are also a bit high,is because the

total package weighs more than 10 kg."

Best regards

Coen Denkers

CV Fishing