krys Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 witam,już mozna połowić wzdręgi...na muchę na razie na małego streamerka...pozd Krys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 ładniutka gratki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Tym samym utworzyłeś nowy wątek - Wzdręgi 2008 Gratuluję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam! Przy okazji chciałem sie przywitać jestem nowy na forum, na zdjęciu wzdrega złapana przy okazji codziennych zmagań z kropkami Rybka około 30 cm , wobler ok62mm przepraszam za jakość zdjęć zrobione telefonem, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 To nie płotka czasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 również miałem taką myśl , kolejne zdjęcie rozwiałoby wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Branie było zdecydowane ryba zapieła sie na 3 groty... Tez miałem takie obawy bo mało miałem okazji połowić takie rybki, po konsultacji ze znajomym doszliśmy do wniosku, że to Wzdręga ale ręki nie dam Jak wcześniej pisałem małe doświadczenie z tymi rybkami... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 I tak ładna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookasz Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 moim zdaniem to płotka , ale i tak gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 dziś brały na suchara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 100% WZDRĘGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Panowie gratuluje ladnych wzdreg i ploci. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Gumo - faktem jest, że rybka ładniutka.Nazywajmy jednak ryby zgodnie z gatunkiem: pstrąg nie będzie łososiem... Wzdręęęęęęęga.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 I słusznie. WZDRĘGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 krys. gratulacje. ja w tym roku chcę złowić wzdręgę na muszkę (dopiero zaczynam przygodę z muchami) Mógłbyś opisać, na co, jak, w jakich miejscach szukać wzdręg, lub może znasz ciekawe linki na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Lady D piszesz o płotce Mizera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 tak on pisze o tej płotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Witam Panowie! Niestety rzadko tutaj zaglądam z braku czasu, a widzę, że moja pseudo wzdręga(płotka) spędza niektórym userom sen z oczu!! Jeśli tak jest to oficjalnie proszę o usunięcię mojego posta z tego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie widze potrzeby usowania. Bardzo ladna plotka, dodatkowo na spining.Nie przejmowalbym sie tylko poszedl i zlapal nastepna. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Mizer a co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mizer Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zwyczajnie sie pomyliłem!! W kwestji takich przypadków jestem totalnym LAIKIEM!! Złowiłem tą rybkę przez przypadek, nigdy wcześniej nic podobnego mi sie nie przytrafiło, MÓJ Błąd nie powinienem wstawiac tutaj zdjęcia tej płotki. Następnym razem 3 razy sie zastanowie zanim coś napisze na tym Forum! Za brak profesjonalizmu przepraszam i obiecuje nastepnym razem nazywać ryby po imieniu. Za gratulacje bardzo dziękuje. Myslę, że to wystarczy za wyjaśnienie całej tej sprawy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Widzę, że wiele osób jest lekko przewrażliwionych. Panowie dajcie luz bo się wykończycie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ktoś ma okres (ochronny) czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Hej.Mam nadzieję, że od jutra te wszystkie pyskówki w tym i innych wątkach pójdą w odstawkę.Zajmą się wreszcie wszyscy boleniami czy innymi zębaczami i będzie luzik, a frustracje zostaną nad wodą. Czego sobie i wam wszystkim życzę.Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian88888 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Witam, jak tam połowy naszej pięknej wzdręgi?? Jak narazie to słabo.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi