Trout Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Kolorki że głowa boli.http://www.cichlidrecipe.com/winslowrods/index.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Fajowe, dzięki za linka PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam, Trout- dzieki za fajny link. Daje wiele do myslenia. Jest tez taki facet w Koninie, ktory ostatnio bardzo kombinuje z drewnem. Widzialem sporo zdjec prototypow i jestem pod wrazeniem. Nawet udalo mi sie namowic go na insert sklejany z trzech roznych kawalkow :D Teraz pora na wedke z rezonansem, w ktorej wszystki elementy beda wykonane z drewna Poztaram sie wkleic jakies zdjecia przy okazji. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Bujo - przelotki tez <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Witam, Mifek- masz racje. Oprocz blanku, przelotek i paru dupereli :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falgmar Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Ja nawet miałem możliwość pomacania uchwytów do muchówek robionych przez Romka Pietrzaka z Konina. Najpiekniejsze są te sklejane z kilku kawałków różnych gatunków drewna - piękna robota ! Dodatkowo mają one dużą wartość użytkową, np. w stosunku do uchwytów Forecasta - są znacznie lżejsze, co przecież w muchówkach jest sprawą szalenie istotną. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi