Skocz do zawartości
  • 0

NOWY REDAKTOR JERKBAIT.PL

admin

Pytanie

Witam,

Jest mi bardzo miło poinformować, iż do grona redaktorów jerkbait.pl dołączył jeden z naszych Użytkowników - Paweł @Gumofilc Wypiórkiewicz.

Gumo jest z nami od pierwszego dnia jerkbait.pl i ma ogromny udział w tworzeniu naszego portalu. Jest doświadczonym i wszechstronnym wędkarzem, zwłaszcza w dziedzinach takich jak trolling oraz klasyczny spinning. Ma na swoim koncie piękne okazy wielu gatunków ryb złowionych w kraju i zagranicą, jest propagatorem idei C&R. Żywo interesuje się rodbuildingiem, zachowując jednocześnie bardzo pragmatyczne i praktyczne podejście do kwestii sprzętowych.

Bardzo się cieszę i jestem dumny, że ktoś taki będzie Redaktorem jerkbait.pl. W imieniu swoim oraz pozostałych Kolegów z Redakcji, trzymam za Pawła kciuki i życzę Mu wielu sukcesów!

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mam przyjemność znać Pawła od kilku lat i zawsze miło wspominam nasze wspólne wyprawy na ryby czy też rodbuilingowe przymiarki.

Tak jak napisał Remek, Paweł jest wędkarzem z bardzo dużym dorobkiem, autentycznym wędkarskim doświadczeniem zdobywanym w różnych warunkach, nad różnymi wodami, przez lata... jest jednym z największych pasjonatów wędkarstwa jakich znam w ogóle.

Bardzo cenię i szanuję Pawła za ten dorobek, za to że wypuszcza złowione ryby i namawia do tego innych, za uczynność i koleżeństwo, za trzeźwe podejście do kwestii sprzętowych, za niezależność poglądów i umysł krytyczny. I za kilka innych cech jeszcze.

Wydaje mi się że wszyscy jak tu jesteśmy bardzo żeśmy skorzystali na obecności Gumofilca na jerkbait.pl.

Mam nadzieję, że dołączenie do grona redakcyjnego będzie z jednej strony wyrazem uznania dotychczasowych osiągnięć, a z drugiej strony nowym impulsem dla Guma żeby pchać ten nasz wózek dalej do przodu :D

Pozdrawiam

• 0

Mialem gotowa taka gładka mówke :D ale jak przeczytalem caly watek to nie wiem co mam powiedziec... :unsure:

Dziekuje Remkowi i Redakcji za duze zaufanie, jakim mnie obdarzyliscie oraz takie w samych superlatywach przedstawienie mojej osoby, na ktore nie wiem czy zasluzylem.

Dzieki rowniez uzytkownikom za mile przyjecie.I jak zostalo napisane po drodze: ....coby zbytnio się nie podlizywać nowemu redaktorowi, liczę, że będziesz nam porządnie służył pomagając w utrzymaniu portalu

Ja bym to tez i odwrocil, kierujac wypowiedz do uzytkownikow. Bez nich i ich wypowiedzi bylaby to martwa strona, jakich pelno w sieci.

Zupelnie od siebie tylko bym prosil o wyrozumialosc.

W dawnych czasach w tym celu wieszano nad barem taki napis: Nie strzelać do pianisty :mellow:

Pchajmy wiec wózek dalej, zwlaszcza ze osiagniecia juz sa. Czyta nas naprawde sporo ludzi.

Pozdro

Gumo