Skocz do zawartości
  • 0

NOWY REDAKTOR JERKBAIT.PL

admin

Pytanie

Witam,

Jest mi bardzo miło poinformować, iż do grona redaktorów jerkbait.pl dołączył jeden z naszych Użytkowników - Paweł @Gumofilc Wypiórkiewicz.

Gumo jest z nami od pierwszego dnia jerkbait.pl i ma ogromny udział w tworzeniu naszego portalu. Jest doświadczonym i wszechstronnym wędkarzem, zwłaszcza w dziedzinach takich jak trolling oraz klasyczny spinning. Ma na swoim koncie piękne okazy wielu gatunków ryb złowionych w kraju i zagranicą, jest propagatorem idei C&R. Żywo interesuje się rodbuildingiem, zachowując jednocześnie bardzo pragmatyczne i praktyczne podejście do kwestii sprzętowych.

Bardzo się cieszę i jestem dumny, że ktoś taki będzie Redaktorem jerkbait.pl. W imieniu swoim oraz pozostałych Kolegów z Redakcji, trzymam za Pawła kciuki i życzę Mu wielu sukcesów!

Pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

A ja pogratuluje użytkownikom portalu Jerkbait.pl. Bo autorytet Gumofilca to tak naprawdę nasz zysk, szeregowych userów. Gumo jak napisał wcześniej Friko, jest jednym z najbardziej doświadczonych wękarzy na portalu ( a kto wie czy nie nawet w PL) i jego ogrom wiedzy i trzeźwe podejscie do spraw technicznych napewno nieraz zainspiruje wielu jerkbaitowców.

Cieszę sie, że jerkbait.pl nadal dba o pozycję lidera w naszym polskim wędkarskim światku i zaprasza do redakcji faktycznych fachowców i wedkarzy z krwi i kości a nie wirtualne gwiazdy i samozwańczych ekspertów.

pozdrawiam Jurek Wierzbicki B)

• 0

Gratki! I tak byliście dzielni, że małą w sumie ilością redaktorów dawaliście radę wymiatać tak dużym portalu. Myślę, że praca sie wam trochę rozłoży i dzieki nowemu nabytkowi w postaci Gumofilca poziom bedzie coraz wyższy a i morale również będą w drużynie nieustannie rosnąć B) Ku chwale! :mellow:

• 0

Ja bym to tez i odwrocil, kierujac wypowiedz do uzytkownikow. Bez nich i ich wypowiedzi bylaby to martwa strona, jakich pelno w sieci.

Teraz okres większego spokoju na portalu: więcej osób nad wodą, niż na forum drążąc teoretycznie różne tematy. A jeśli już ktoś się pojawi to od razu ze zdjęciem OKAZU lub też pytaniem czystko praktycznym :D

• 0

Mam przyjemność znać Gumofilca od wielu, wielu lat. Nasza internetowa znajomość, a potem osobista sięga zamierzchłych czasów początku wieku albo jeszcze dalej.

Zawsze podobało mi się u Pawła jego specyficzne i pragmatyczne podchodzenie do wędkarstwa. Paweł lubi ciągnąć wobler za łódką chyba bardziej niż inne sposoby wędkowania. Mimo ogromnej wiedzy wędkarskiej cały czas dalej się uczy. Ostatnio nad rzeką Wartą widziałem jak ładnie posługiwał się zestawem castingowym.

Mam nadzeję, że teraz jako redaktor właśnie na ten obszar wędkarstwa będzie patrzył coraz przychylniejszym okiem. Tego Jemu i nam życzę.

pozdrawam :D

• 0

Teraz okres większego spokoju na portalu: więcej osób nad wodą, niż na forum drążąc teoretycznie różne tematy. A jeśli już ktoś się pojawi to od razu ze zdjęciem OKAZU lub też pytaniem czystko praktycznym :D

Mam nadzieję, że od 1.05 przestaniemy rozmawiać o sprzęcie i nastąpi szturm na forum Wieści z nad wody. Bardzo sobie tego życzę, by były zdjęcia ryb, ryb i jeszcze raz ryb. Tak więc zachęcam do publikowania opowiadań, relacji itd.

Pozdrawiam

Remek

• 0

GUMO - GRATULACJE!!!

Zawsze podobała mi się właśnie ta powtarzana już w dotychczasowych komentarzach pragmatyczność Pawła oraz jego asertywność na komplikowanie sobie niepotrzebnie życia (wędkarskiego). Niełatwo go co prawda przekonać do własnych racji :D , ale nie da się ukryć, że jego wiedza wynika z ogromnego PRAKTYCZNEGO doświadczenia.

I tak mi się zrymowało:

Uśmiechów użytkowników skrzy się wszędzie biel,

Bo Gumo został Redaktorem na JERKBAIT.PL!!! :mellow: :mellow: :mellow: