pawas2 Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Jeżeli chodzi o Strena Microfuse,to oprócz wymienionych wcześniej wad ma jeszcze jedną:bardzo kiepska wytrzymałość na węzłach.15 lb w przypadku brody strzela przy przynętach o ciężarze 8-10 gr.dzięki czemu przy silnym wietrze straciłem kilka fajnych przynęt Pozdrawiam.PawełGorąco nie polecam,szkoda pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Ale własna autopsja to własne zdanie Jak bedziesz robił właśną autopsję to film jakiś nakręć... bo to może być zjawiskowa sprawa, 15minut sławy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Ale własna autopsja to własne zdanie Jak bedziesz robił właśną autopsję to film jakiś nakręć... bo to może być zjawiskowa sprawa, 15minut sławy Oj chyba nie więcej niż 5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Uzywam Stern Super Braid 14lb i jest lepsza do castingu od Power Pro. Po pierwsze, jest bardziej sliska, jakby powleczona przez co lepiej sie uklada i ma mniejsza sklonnosc do produkowania brod. Jesli juz tak sie stanie to brody latwiej rozplatac. Po drugie, nie strzepi sie. Po trzecie, lepiej trzyma kolor. Po czwarte, made in Japan . Lepiej mi sie nia lowi mimo ze rzucam z Viento a Power Pro mam na wyzszym modelu multika Zillionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 A dla czego nie ta?http://www.japantackle.com/Lines/YGK_WX8.htm wyprobowana, bardzo mieka i slizka. Po zatem i dobra oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ja niedawno, po lekturze artykułów na Forum, ze szczególnym wskazaniem porad pitta (dzięki!!! ), zakupiłem poprzez różne kanały Spiderwire Stealth Moss Green 15lb i 20lb - ta pierwsza nawinięta jest na stałoszpulowca Daiwę Emblema ZiA 2500, a druga na low-profile'a Curado 201DHSV. W obu przypadkach jestem bardzo zadowolony - plecionka subiektywnie wydaje się miększa niż PowerPro, mimo łowienia w ostatnich dniach w temperaturach nieznacznie powyżej zera, układa się bez problemów, nie zakleszcza. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Wielokrotnie czytałem, że Fireline jest be Nie wiem jak inne grubości ale jestem zadowolony, z korzystania z mocniejszej, której średnica określana jest na 0,17 mm. Podobno ma wytrzymałość rzędu 10 kG. Nie sprawdzałem ale zawsze chętnie używam jej do średnio ciężkiego spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 mogę polecić z czystym sumieniem pleckę Spiderwire Stealth Moss Green 20lb,łowię nia praktycznie codziennie od jakis 2 miesiecy po jakieś 3-4h w przerwach od pracy na małej rzeczce oddalonej o 1km od domu ,rzeczka rybami max 60-70cm PIKE a najczesciej okolo 50cm.ale zato jest tam mustwo zatopionych drzew powalonych przez boberki.plecka ma funkcje odzyskiwania przynet zaczepionych o podwodne konary. plecka sprawdza się doskonale,nie powstaje na niej zaden meszek znaczy nie siepie się jest naprawdę gładka,długosc robocza jakie uzywam na codzien to okolo 30metrów,plecka mimo dosc intensywnej pracy nie wstazuje na takie zuzycie jak to było przy PP20lb faktycznie w porównaniu z nową PP jest duzo bardziej miekka PP staje sie miej sztywna po jakims czasie ale wtedy zazwyczaj staje się juz trochę wyblakła(jesli to komus przeszkadza) ja osobiscie jestem zadowolony,to tak do 20lb z mojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Hmmm. Nie wiem. Nie za często. Ostatnia szpulka drugi sezon.Do casta zawsze PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 ...chyba że ta plećka aż tak nadrabia swoimi parametrami wysoką cene To moze powiedzicz kto lowil na X8 plecionke, a taniej zawsze znajdzieszie... P.S. za 5$ nawet niemcy nie shipuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi