Kuba Standera Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 HejTak dla odmiany, to ja się zapytam.Szukam od jakiegoś czasu linki w 3-4 stopniu tonięciaOkreślone wymagania sa- głowica zintegrowana z runningiem- ok 20g czyli jakieś 300grain- głowica ok 10-12m- cienki running pozwalający na spore dystanse, najlepiej, choć to nie warunek, aby pływał- w miarę zwarty profil, ale raczej nie pocisk w stylu outbounda, coś ciut mniej agresywnego.- 3-4 stopień tonięcia.- cold, salt itd...- cena nie z d... zupełniePrzyjrzałem się 40+ ale te zwykłe niezbyt mi leżą, sniper ma mieszane opinie a CSW robia albo za płytki inter albo cegła Di7.Wygrzebałem w końcu w uk outbounda sink 3, ale cena zabija, 75 funciaków z wysyłką to troszkę ponad mój budżet.Zostaje chyba Big mama Visiona, ale tu znowu problem z dostępnością - w sklepie mają już chyba tylko #10 i ciężko określić jakiej wagi będzie głowica.Ma ktoś jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkuczara Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Myślałeś o Rio InTouch deep? Choć cena z tych wyższych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 moze big daddy vision - tylko tam glowcia jest dosyc agresywnie zrobiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Vision sink tip ,a właściwie sinkhead Extreme Distance mam wf6 s4 pływ cienki running i 33' głowica s4tylko Twoje 300gr to pewnie koło #8..10 więcej nie wiem czy robili?chyba już niedostępne...ale może coś doszukasz Chyba już są niedostepne. W zeszłym roku ostatnie niedobitki wyprzedawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Co będziesz ścigał z tą linką i w jakiej wodzie? Może morze? Może jazior? Tonąca część musi być długa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 HejDwa zastosowania, oba na bassy :-Łowienie z kajaka, w szybkim nurcie, ok 3m głębokości. Do tego jakiś flatwing, deceiver itd.-łowienie z brzegu - w estuarium. Równie szybki nurt. Przy brzegu można wejść powiedzmy po ośki, później ostro spada. Ryby stoją albo ok 20m od brzegu, za piachowymi łachami na dnie, albo sa przyklejone do spadu - burty i wzdłuż niej wchodzą w rozległą płyciznę.Łowienie z Inter przez prędkość nurtu powoduje że muchy ida pod wierzchem - sprawdza się w niektórych momentach, jak się robi ciemno itd. Ale, w ciągu dnia ryby trochę mniej ochoczo podpływają na płytsza wodę i trzeba ich sięgnąć bliżej dna. Di7 powoduje oranie po dnie i co chwilę wieszam się na skałkach. Muchy byłyby podobne, ale pewnie ciut mniejsze + DCMy, zeby iść muchą poniżej linki.Na szybko kupiłem big mamę s4 - plusem dla mnie jest zróżnicowane tonięcie odcinków sznura - powinienem uniknąć wieszania się na przybrzeżnej rafie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 No to po zakupie widzę-powodzenia w połowach.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi