Skocz do zawartości

Agenci mocno pomocni

fish28

Rekomendowane odpowiedzi

Niech nikt nie odbierze źle proszę was, ale taka nasza typowa polska mentalność. W stanach by chwalili, "wow it's great" a u nas "wiedziałem, że tego gościa nie rozpozna" :D:D:D

Bo Amerykanie en masse są prości i nadto egzaltowani, stąd te ich " wow! " i zachwyt nad byle czym. My zaś chcemy czegoś więcej niż ersatz.

Program ma zbyt małą bazę nazwisk.

Edytowane przez skippi66
  • Like 1

W stanach cieszą się z byle czego, u nas odrobina wysiłku włożona w pokonanie nawet wirtualnego przeciwnika zawsze przełoży się na złośliwą, ale jednak, satysfakcję. :)  ;)

Skippi - no masz! Dublet! Niczym na dorszach . ;)

Edytowane przez Dagon

Bo Amerykanie en masse są prości i nadto egzaltowani, stąd te ich " wow! " i zachwyt nad byle czym. My zaś chcemy czegoś więcej niż ersatz.

Program ma zbyt małą bazę nazwisk.

Masz wiele racji, ale nie trzeba być "głupim" żeby być bardziej życzliwym.

Chociaż może dlatego w tej sytuacji staję po stronie osób, które tworzyły tą aplikację, bo dokładnie wiem ile wysiłku i siwych włosów kosztują takie projekty.

Masz wiele racji, ale nie trzeba być "głupim" żeby być bardziej życzliwym.

Chociaż może dlatego w tej sytuacji staję po stronie osób, które tworzyły tą aplikację, bo dokładnie wiem ile wysiłku i siwych włosów kosztują takie projekty.

Ależ pomysł bardzo fajny, szkoda że nie oryginalny. Tyle że mogli dołożyć trochę bohaterów, bo Lara Croft, Pinokio i Osioł,,,tfu, Niesioł, to trochę za mało, żeby znacząco zwiększyć dochody firmy :)