Skocz do zawartości

Agenci mocno pomocni

fish28

Rekomendowane odpowiedzi

Idąc takim tokiem rozumowania można dojść do wniosku, że 99,9% rzeczy, które uważamy za genialne są banalne, a liczby/cyfry codziennie losowane w lotka były dziecinnie proste do wytypowania. Tylko dlaczego zawsze uświadamiamy to sobie po fakcie? :) A może po prostu to wszystko "od narodzin do poczęcia" jest o wiele trudniejsze niż może się wydawać?

EDIT: @cristovo, geniusz tkwi w głowie (jednak kurcze nie każdej :) ). Pozdrawiam!

Edytowane przez Maciek_7

cristovo:

Może jestem wyjątkowy, ale ocena wielkości biustu* i w ogóle ocena tej czy innej kobietki w kategoriach 
estetyczno-niecnych, zresztą bez różnicy czy na żywo czy na zdjęciu, zajmuje mi zazwyczaj nie więcej niż 
rzut oka   Też tak macie?

Oczywiście nawet nieraz nie kończy się to na ocenie biustu chociaż od niego się zaczyna, powiem więcej tak miewa każdy zdrowy facet, ale nie każdy jest w stanie to zapisać we wzorze ;)

Co do przedmiotu małego dyskutu pomiędzy "cristovo" oraz "Maciek_7" to czytając wasze posty obydwaj macie rację patrząc z waszej perspektywy tylko rozmineliście się wzajemnie jeśli chodzi o sedno. :)

Edytowane przez Tomek88

Mam go. 33 pytania i Piły nie odgadł......

Frankensteina również.

Wodnik Szuwarek - 50 pytań i nic.

Frankensteina szybko mi odnalazł :).

Największe znaczenie ma znajomość postaci. Jeżeli mało się o niej wie albo wydaje sie, że coś sie wie o tej postaci to może jej nie odnaleźć. Czasami są to szczegóły i to one decydują o prawidlowym wyniku. Im więcej "tak" i "nie" tym szybszy wynik. Jeżeli pojawiają się "nie wiem" i te pozostałe to dochodzą pytania

Jak to znalazłem to siedziałem w pociagu więc mogłem sie dłuższą chwilę pobawić.

Zdecydowaną większość znalazło.

He, he, Rocco Siffredi i Ron Jeremy zostali odgadnięci bez pudła, a Ray Sugar Leonard, czy Joe Frezier - wcale. "Głębokość wiedzy" kończy się na Lewisie, Tysonie i Alim.  i Ale Miltona Friedmana, Behemota i Doktora Wilczura trafili ;)

jeszcze apropos "wszechstronnie wykształconych" aktorek, zna Jennę Jameson.. :)

Edytowane przez rower26
  • Like 1