cristovo Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) ... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) Idąc takim tokiem rozumowania można dojść do wniosku, że 99,9% rzeczy, które uważamy za genialne są banalne, a liczby/cyfry codziennie losowane w lotka były dziecinnie proste do wytypowania. Tylko dlaczego zawsze uświadamiamy to sobie po fakcie? A może po prostu to wszystko "od narodzin do poczęcia" jest o wiele trudniejsze niż może się wydawać? EDIT: @cristovo, geniusz tkwi w głowie (jednak kurcze nie każdej ). Pozdrawiam! Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Miałem na myśli Jezusa Chrystusa, agent szybko rozkminił: "Święty Mikołaj". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 A mnie Chrystusa odgadł dosyć szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zależy pewnie, jak odpowiedzieliście na pytanie: "czy postać istnieje na prawdę?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 immanuela kanta facet nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) cristovo: Może jestem wyjątkowy, ale ocena wielkości biustu* i w ogóle ocena tej czy innej kobietki w kategoriach estetyczno-niecnych, zresztą bez różnicy czy na żywo czy na zdjęciu, zajmuje mi zazwyczaj nie więcej niż rzut oka Też tak macie? Oczywiście nawet nieraz nie kończy się to na ocenie biustu chociaż od niego się zaczyna, powiem więcej tak miewa każdy zdrowy facet, ale nie każdy jest w stanie to zapisać we wzorze Co do przedmiotu małego dyskutu pomiędzy "cristovo" oraz "Maciek_7" to czytając wasze posty obydwaj macie rację patrząc z waszej perspektywy tylko rozmineliście się wzajemnie jeśli chodzi o sedno. Edytowane 12 Grudnia 2013 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 no ci agenci jak się u nich jest , to już tak wszystkiego nie wiedzą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Carmen Electry nie ma, zawiodłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Carmen Electry nie ma, zawiodłem się Ja też. Taka wybitna aktorka i piosenkarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Przede wszystkim "wszechstronnie wykształcona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Mam go. 33 pytania i Piły nie odgadł......Frankensteina również.Wodnik Szuwarek - 50 pytań i nic.Frankensteina szybko mi odnalazł .Największe znaczenie ma znajomość postaci. Jeżeli mało się o niej wie albo wydaje sie, że coś sie wie o tej postaci to może jej nie odnaleźć. Czasami są to szczegóły i to one decydują o prawidlowym wyniku. Im więcej "tak" i "nie" tym szybszy wynik. Jeżeli pojawiają się "nie wiem" i te pozostałe to dochodzą pytaniaJak to znalazłem to siedziałem w pociagu więc mogłem sie dłuższą chwilę pobawić.Zdecydowaną większość znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Kolendrowicza nie zna, skandal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Kolendrowicza nie zna, skandal .Przypadkiem nie chodzi o Kolendowicza Jacka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) He, he, Rocco Siffredi i Ron Jeremy zostali odgadnięci bez pudła, a Ray Sugar Leonard, czy Joe Frezier - wcale. "Głębokość wiedzy" kończy się na Lewisie, Tysonie i Alim. i Ale Miltona Friedmana, Behemota i Doktora Wilczura trafili jeszcze apropos "wszechstronnie wykształconych" aktorek, zna Jennę Jameson.. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 jeszcze apropos "wszechstronnie wykształconych" aktorek, zna Jennę Jameson.. Ale Rachel Starr już nie zna Pewnie za młoda, albo karierę ma jeszcze zbyt ubogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Ale Rachel Starr już nie zna Pewnie za młoda, albo karierę ma jeszcze zbyt ubogą no w tym przypadku to już program musiałby zadawać bardzo specjalistyczne, powiedziałbym "dogłębne pytania" Edytowane 16 Grudnia 2013 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 no w tym przypadku to już program musiałby zadawać bardzo specjalistyczne, powiedziałbym "dogłębne pytania"Akinator, który był jakieś 4 lata wcześniej przed tymi agentami ją znał Widocznie wiedział co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 U mnie ma problem z Evą Mendez. Cały czas mi sugeruje Michelle Rodriguez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi