LASOTA1974 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) Witam! Jakie są wasze doświadczenia z gumami slim fish firmy Traper. Ciekawe gumy,proszę o opinie Pozdrawiam!! Edytowane 13 Grudnia 2013 przez LASOTA1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Gumy moim skromnym zdaniem są przekocury, mój tegoroczny dorobek sandaczowy dużo im zawdzięcza, seledyn z brokatem i czerwonym ogonem był w tym roku chętnie jedzony na Wiśle, latem na perełke z czarnym grzbietem i czerwonym ogonkiem fajnie uderzały szczupaki, ogolnie guma bardzo miękka to odrazu czuć, swietnie pracuje w opadzie, jedyne co jest w niej tragiczne to chemiczny zapach, ale po wyparzeniu we wrzątku znika, przypadkiem trafiłem na te przynęty i już na stałe zagoszczą w moim arsenale, jako jedna z niewielu przynęt posiada "srubowa" prace ogonka w opadzie co np. Dla mnie jest bardzo ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASOTA1974 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mam je pierwszy sezon i wrażenie bardzo pozytywne ,ładnie lusterkują na boki,w opadzie też bez zarzutu.Drapieżnki są nimi zainteresowane.Szczególnie polecam modele 90mm, mam nadzieję, że sprawdzą się na wiosnę w Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Kupiłem z ciekawości kilka w tym sezonie, głównie przez niską cenę. Skuteczne są, zdecydowanie trwalsze od np. Fishunterów i stawiają bardzo mały opór w locie co jest dużym plusem. Na pewno uzupełnię nimi braki na przyszły sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Też nimi połowiłem. Na początku euforia, niesamowicie łowne. Potem to już różnie. Trwałość - według mnie bardzo niska. Przy kontakcie z rybą ogonki szybko odpadają. Warto mieć te przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi