flytier Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam, Probuje dobrac linke skagitowa do kija TFO Deer Creek Switch 11'9wt. Zalecenia fabryczne mowia o lince Skagit 600 grain. Teraz moje pytanie- czy jezeli chce dokupic tipy do tej linki to musze wliczac je w mase 600 grain, czy tipy sa poza masa linki.Dodam jeszcze,ze weda bede machac w Mongolii dosc pokaznymi streamerami I myszami.Za wszelkie podpowiedzi serdecznie z gory dziekuje. Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tomek zakladam ze to do rzutow speyowych, wiec podpisze sie pod tym co sugeruje Darek, czyli Skagit Short (osobiscie polecam Airflo) 600gr pewnie pociagnie, ale ze kij ma spora tolerancje to mozesz sprobowac z 650gr (tylko zwolnij wymach), a najlepiej wez obie to zaoszczedzisz sobie czasu i odpowiedz bedziesz mial od reki. Jak juz przetestujesz to podziel sie wrazeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 No wiec na stronie TFO jest napisane: Skagit (Airflo Compact Skagit) 570-600, overhead- Rio Outbound Short 12wt. Ja chce rzucac i tak i tak. Myslicie,ze bedzie bezpiecznie jezeli kupie linke 650grain do rzutow skagitowych? Plus tipy?I jeszcze pytanie o rzuty overhead: czy lepiej kupic outbounda 12wt czy glowice skagitowa? Jezeli glowice, to ile lzejsza niz zalecana glowica do rzutow skagitowych? Prosze wybaczcie mi moja niewiedze, ale Mongolia bedzie moim poczatkiem zabawy z dwurecznymi muchowkami I chce byc dosc dobrze przygotowany. Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 12 Lutego 2014 przez darko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi