Zulus Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam, jak w temacie, czy wie ktoś może gdzie można kupić gotowe kije firmy Talon ?? Oczywiście chodzi o sklepy amerykańskie. Nigdzie jak narazie nie udało mi się ich uchwycić w tych znanych amerykańskich sklepach int. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Nic dziwnego, ja jeszzce sie nigdzie nie natknalem na fabrycznego ani w sklepie, ani u uzytkownika. Jezeli robia to w bardzo malych ilosciach. A glownie specjalizuja sie w produkcji blankow, maja bardzo szeroka oferte. Jezeli ktos kupuje wedzisko tej klasy to liczy na cos specjalnego...a roznie to bywa z fabrycznym zbrojeniem. Dlatego proponuje wybrac blank i go sobie uzbroic u zbrojmistrza. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Gumo.Tak trochę off-top, używasz klawiatury bez polskich znaków, czy może od niechcenia pożerasz ogonki ? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Pytam z ciekawości, ponieważ na stronie talon-graphite.com są całe wędziska wraz z ceną i modelem więc troszke mnie to zastanowiło, że nie ma ich w takich sklepach jak cabelas itp. Dzieki za odp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zewu Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Z możliwością zakupu samego blanku też słabo. Nigdy nie widziałem wyrobów tej firmy np. na ebay'u czy w znanych amerykańskich sklepach. Dlaczego tak jest? pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Z możliwością zakupu samego blanku też słabo. Nigdy nie widziałem wyrobów tej firmy np. na ebay'u czy w znanych amerykańskich sklepach. Dlaczego tak jest? pzdrzewuDokładnie tak jak mówisz... na mudhole.com są blanki wszystkich najlepszych amerykańskich producentów a Talona nie widać. Niewiem czym może być spowodowane ale wg. mnie napewno to nie służy producentowi. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zastanawiałem się skąd znam ten tekst i znalazłem TU.Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 używasz klawiatury bez polskich znaków, czy może od niechcenia pożerasz ogonki ? <_< szybciej sie pisze, ale na niektórych portalach (pm) wywalaja za to posty. podobno uklad stron sie rozlazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zastanawiałem się skąd znam ten tekst i znalazłem TU.Co Wy na to?Wnioskuje z tego tekstu, że talonów nie sprzedają w USA bo jest nieznany... a w Polsce ( ) skoro jest niby lepiej znany to czemu nadal jest niedostepny powszechnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 gotowe wedki sa tylko na ich stronie fabrycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam, Kiedys gotowe wedki Talona mozna bylo kupic w Krokusie ( obecny Zbik). Widzialem je tez w lodzkich sklepach. Nic specjalnego, na prawde. Kiepski korek, za duze i za ciezkie przelotki i pare innych dupereli, ktore wtedy mi nie pasowaly. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Czasy się zmieniają, uzbrojenie może też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Czasy się zmieniają, uzbrojenie może też chyba raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Art-Rod Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Nie każda topowa firma działa tak jak St.Croix.. Talon wytwarza swoje blanki wyłącznie na zamówienia, głownie pracowni rodmakerów i większych firm produkujących gotowe wędki. Wędek Talon nie robi prawie wcale.. albo są to fatalizy o których wspominał Bujo(kusząca jedynie cena - zrobienie z tego wędki kosztuje więcej niż od początku z blanku), albo piękne muchówki wykonane na zlecenie w zaprzyjaźnionym warsztacie (ale już w innych pieniądzach..)A dostępny jest, zarówno w USA, jak i w Polsce, w pracowniach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zulus Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Nie każda topowa firma działa tak jak St.Croix.. Talon wytwarza swoje blanki wyłącznie na zamówienia, głownie pracowni rodmakerów i większych firm produkujących gotowe wędki. Wędek Talon nie robi prawie wcale.. albo są to fatalizy o których wspominał Bujo(kusząca jedynie cena - zrobienie z tego wędki kosztuje więcej niż od początku z blanku), albo piękne muchówki wykonane na zlecenie w zaprzyjaźnionym warsztacie (ale już w innych pieniądzach..)A dostępny jest, zarówno w USA, jak i w Polsce, w pracowniach..Krótko zwięźle i na temat uzyskałem odpowiedź na pytanie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Zulus
Witam, jak w temacie, czy wie ktoś może gdzie można kupić gotowe kije firmy Talon ?? Oczywiście chodzi o sklepy amerykańskie. Nigdzie jak narazie nie udało mi się ich uchwycić w tych znanych amerykańskich sklepach int. Pozdrawiam.
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi