yglo Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Witam,nasz Kolega z forum dał mi do złożenia CD Blue Rapida, blank znany, lubiany... zabrałem do domu, zlozyłem, potestowałem i klawo... a dzis Kolega odbietał go u mnie pod praca, temp na zewnatrz ok zera i złacze klika, a w ciepłym pokoju nie klika... Blue Rapid lakierowany wiec jakby podszlifowac... beda znaki, jedyne co to smar grafitowy... no jeszcze nie miałem takich cudów w zwiazku ze złaczem i temperatura.... Edytowane 14 Grudnia 2013 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Miałem kiedyś podobną sytuacje. Okazało się że blank był nie "wypieczony" odpowiednio. Firma ta sama i kolor blanku również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ciekawy temat. Materiały kurczą się kiedy jest zimniej. Może akurat o tyle, że w tym przypadku starczyło żeby kliknęło? Miałem kiedyś podobną sytuacje. Okazało się że blank był nie "wypieczony" odpowiednio. Firma ta sama i kolor blanku również Tylko skąd wiadomo kiedy jest wypieczony odpowiedni i kto miałby to stwierdzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tylko skąd wiadomo kiedy jest wypieczony odpowiedni i kto miałby to stwierdzić? konsument,jak w środku nie jest surowy to znaczy że jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Po dwóch miesiącach użytkowania blank się odkształcił bardzo znacząco. Jako nowy prosty był jak strzała. A w upalny dzionek strzelił szczyt podczas holu. Stwierdził to Krzysztof Zieliński i dorobił mi nowy szczyt. Coś jest na rzeczy z tymi blankami CD i ilością wcześniejszych reklamacji. Fishingcenter dalej obiecuje terminy ich dostawy z sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mowa o nowych seriach CD, czy w blankach z New Zeland też miało to miejsce? PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mowa o tych nie NZ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dzięki Kuba. Udało mi się zakupić kijek na blanku CD jeszcze produkcji NZ i na razie w cieplejszym okresie było ok, a mam nadzieję, że wczesną wiosną nie będzie przykrej niespodzianki... PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Nie tylko BR, w XLS też miałem taką sytuację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirekoko Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mam podobną sytuację w wędzisku karpiowym jednej z wiodących firm, tyle że u mnie złącze klika podczas przechowywania kija w mieszkaniu (garażu) a przestaje klikać nad wodą. Stan taki trwa od kilku lat i mimo intensywnego użytkowania pozostaje niezmienny. Ja wiążę to raczej z różnicą wilgotności powietrza niż temperatury. Na szczęście wędkę w mieszkaniu użytkuję rzadko , a nad wodą problem nie występuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Już wiem co to tak cyka. Jutro dalsze badania dziś wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Dzięki Kuba. Udało mi się zakupić kijek na blanku CD jeszcze produkcji NZ i na razie w cieplejszym okresie było ok, a mam nadzieję, że wczesną wiosną nie będzie przykrej niespodzianki... PozdrówkaKamilMam 4 NZ, a przeszło przez ręce 2x tyle. Z żadnym nie było problemów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mam na stanie chyba ze 12 CD w tym 4 BR i w żadnym nie ma tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) . Edytowane 15 Grudnia 2013 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby17 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 A może akurat nie cyka złącze lecz przelotka obok złącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie popadajmy w paranoje. Kij pochodzi z fc gdyby był lipny to by się rozpadł ze starości. Złącze jest jaknajbardziej bez wad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Klikania, cykania, drobne dzwieki jakie wydaje wedka podczas wymachow na sucho... znikaja nad woda po zalozeniu kolowrotka i linki, ja o nich zapominam i nie zaprzatam sobie glowy. Na cykajce przelotki mam patent i tyle. Jednak gdy komus robie wedke, chcialbym aby byla cicha w czasie wymachow, czy to w cieple czy chlodzie... Edytowane 15 Grudnia 2013 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mam kijek na nowym blanku XLS II, kiedy to FC sprowadziło testowo kilkanaście sztuk z tej "nowej fabryki". Działa jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Potwierdzam, mam dwa. Jeden był bardzo intensywnie używany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi