samwieszkto Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Ostatni " mój " koncert. Eric Trufaz w Katowicach. Szczerze powiedziawszy wolę tego pana z płyt , ale i tak wspominam z przyjemnością. Polecam - to naprawdę dobra muzyka. http://m.youtube.com/watch?v=Y8hg_eZfsxU&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DY8hg_eZfsxU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Bujo, byłeś teraz na Sabbath ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Nie, nie bylo biletow jak sie zorientowalem zas ceny u konikow nie z tej ziemi. Na AC/DC zaplacilem tysiaka ale to byl ostatni zespol na mojej liscie do zobaczenia kilka lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Wacken zreszta gdy jedyny raz tam bylem mialo ciekawa obsade, po raz pierwszy i jedyny widzialem Dio wraz z zespolem, swietnie zagral Saxon, Halloween czy pierwszego dnia Motörhead, Satiricon widzialem do polowy bo pozniej musialem tachac na plecach kumpla do namiotu, przypadkiem tez pomylilismy prysznice i zanim nas wygonili mielismy widok na kilkaset sztuk golych bab, glownie w kwiecie wieku, Helmuty nam cykali zdjecia jak poboczem przy 140 wyprzedzalem korek na autostradzie. Dzielnie pokazywalismy im jak wyglada okladka grupy Over Kill ( !!! FUCK YOU!!! And then some more :) ) Bylo dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam. Jakiś czas temu byłem na Deep Purple w poznańskiej arenie. Moim zdaniem SKS. Na nowej płycie świetnie, na żywo już nie koniecznie.... może by tak Blackmore'a na gitarę i odejść z honorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Ja byłem na 6 koncertach Rammsteina. 3 w PL i 3 w Berlinie. Wrażenia... ciężko opisać słowami ;> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 (edytowane) siemka ja nie wymienie dokładnie na czym byłem,ale zwiedziłem bardzo dużo festiwali punkowych i ogólnie rockowych,na trzech ostatnich koncertach co byłem to TZN-XENNA,MOSKWA i KSU(16sty raz) stare dobre klasyki polskiego punka,pozdro Edytowane 27 Lutego 2014 przez VOJT@S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Byłem na gigach takich wymiataczy jak Deicide, Morbid Angel, Death, Obituary itp. ale kto z Was był na koncercie kapeli o wdzięcznej nazwie Weekend :-). A co... na bogato! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Byłem na koncercie Shazy, baby mnie zawlokły, a ja durny testując własna tolerancję, polazłem...Plastikowy kubek drżał mi w dłoni przez większą część "koncertu", potem, któryś już z kolei, przestał drżeć, było mi już wszystko jedno.Do dzisiaj uważam tamten wyczyn sprzed lat za najbardziej ekstremalne przeżycie muzyczne jakiego doświadczyłem, wątpię bym odważył się kiedyś to powtórzyć.Zwłaszcza, że browar w Leżajsku przestał chrzcić piwo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Przy dobrym wspomagaczu to nawet katowanie "krumpiôw" na robala jest znošne a wręcz miłe :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Za komuny 2x Iron Maiden, Saxon, UFO, Budgie. No i oczywiście łódzkie Rockowiska. Miraże, Braki i Moskwy w ŁDK-ach i innych klubach. O Maanamach, Perfectach nie wspomnę. Żałuję jednego. Braku bytności na koncercie Dead Can Dance w Wawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 (edytowane) Napewno cos zapomne wymienic, niektore kapele widzialem kilka razy : Kreator, Slayer, Metallica, Testament, Machine Head, AC/DC, Sepultura, Guns'n'Roses, Soundgarden, Faith no More, Kid Rock, Sevendust, Suicidal Tendencies oraz Acid Drinkers, Turbo, Kat i napewno cos jeszcze ale pamiec zawodzi.Chcial bym zobaczyc jeszcze Megadeth, Motorhead i Rammstein.Oprocz niezapomnianych przezyc z koncertow mam cos jeszcze, paleczka Igora Cavalery z inicjalem Sepultury ktora udalo mi sie zlapac Edytowane 28 Lutego 2014 przez Darecki72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Się bębniarz widać nie oszczędzał... fajna pamiątka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek89 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A to moje "dwa światy" Bieszczady I Kraków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) KSU - niedoceniony zespół. Edytowane 1 Marca 2014 przez pepso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek89 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Dziś już mało kiedy słucham KSU, a jak słucham to, te spokojne numery, ale i tak pewnie w sierpniu po raz kolejny pojadę do Ustrzyk i znów sobie powiem, że to "ostatni raz" Edytowane 1 Marca 2014 przez Sławek89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Jak pierwszy raz słuchałem " Knocking at your back door " , prawie się popłakałem Jeszcze " Three O'clock Blues " BB Kinga i Claptona ( choć to nie rock ale nie szkodzi ) i solowe dokonania Bonamasy. Dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 KSU - niedoceniony zespół. widze że nie tylko ja się wielbie w KSU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Byłem tylko raz na koncercie, w 1988 roku na Marchewce Grały Ziyo, Kult , Jad Wio(francuski) i Clan of Xymox - dla którego się wybrałem do Hali Gwardii. Duszno, słabe nagłośnienie(jedynie CoX było dobrze słychać), skini- to nie miejsce dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskie Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ja najlepiej wspominam koncert QUEEN w Budapeszcie, w lipcu 1986. Rewelacja !!! Freddie przechodził sam siebie . . . Z uwagi na moje studia u Madziarów zaliczyłem w Budapeszcie jeszcze koncerty Jean-Michel Jarre, OMEGA. Wielokrotnie byłem na koncertach czołowych węgierskich zespołów: Locomotiv GT, Edda, ZI ZI Labor, V-Motorok, Beatrice . . . Fajne czasy. Tym bardziej, że wtedy często do Budapesztu przyjeżdżały polskie zespoły: Kombi, Lady Pank, SBB, Budka Suflera z Urszulą.Po koncertach polscy studenci spotykali się z muzykami,chodziliśmy do winiarni, było wesoło . . . W kraju m. in. 4 razy koncerty Deep Purple (Legia, Spodek, Torwar, Rzeszów), Rammstein, Madonna, Sting, AC/DC . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Ja bardzo lubię Pata Metheny i byłem na kilku jego koncertach.Grał z różnymi muzykami ,często w trio,ale najlepiej brzmiało Pat Metheny Group w dużym składzie z Lyle Mays'em przy piano.No ten Mays to dopiero gwiazda i kompozytor i kiedy są razem to ja odlatuję No i te kompozycje-to się świetnie starzeje ,Koncerty Yes i Jethro Tull w Arenie także miło wspominam.Tu i tu Anderson i obaj siebie warci .Koncerty bywają wspaniałe,ale wybrana muza w aucie sunącym na ryby... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 U2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 A mi przyszły bileciki na Iron Maiden w Poznaniu! Ktoś się jeszcze wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 No ba Tym razem grzecznie tylko na trybunach bo z żoną i dwójką dzieciaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ja tam w tym roku lecę do Trutnowa na Obscene Extreme. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi