Popeye Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 A byliscie kiedys na koncercie kapeli Gówno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Gówno? nieeee... pewnie jacyś jajcarze Podeślij link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Jaka nazwa taka muzyka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 A wyobrazcie sobie ludzi pod scena krzyczacych "gowno gowno gowno" hehe. Nie moje klimaty muzyczne, z Joahem i reszta ekipy wyladowalismy na imprezie na YT znajdziecie ,,gownoband,, wole kawalkow nie wrzucac bo nie kazdemu przypadna do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 22 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja tam w tym roku lecę do Trutnowa na Obscene Extreme.Się zapowiada zacnie. Immolation - łał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Właśnie dostałem nie potwierdzone jeszcze wieści, że przed Iron Maiden w Poznaniu zagra Slayer i Ghost. Jeśli to się potwierdzi to szykuje się niezła jatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POLONIAb Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Go Ahead identyczną info. podała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 w tym roku zaliczylem juz dream theater w spodeczku, przede mna black sabbath w lodzi, potem metallica w wawie na sonisphere, i zaraz po niej w gdyni ponownie dream theater!!! takiego roku jeszcze nie mialem !! Yuppi!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 6 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Właśnie dostałem nie potwierdzone jeszcze wieści, że przed Iron Maiden w Poznaniu zagra Slayer i Ghost. Jeśli to się potwierdzi to szykuje się niezła jatka Też o tym słyszałem! heh nigdy nie sądziłem, że będę na koncercie Slayer'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 http://progresja.com/events/cannibal-corpse-usa-revocation-usa-aeon-szwecja/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi