Jedni wolą blondynki inni brunetki… a jak to jest z łodziami wędkarskimi?
Czy tak samo temat jest zróżnicowany czy jednak są pewne standardy, które się powtarzają i każdy wprawiony wędkarz wybierze taki, a nie inny dodatek.
Oczywiście zakładamy wody śródlądowe, łódź w granicach 4,4m….
Czyli krótko mówiąc, można wylać tutaj kształt swojej wymarzonej łodzi wędkarskiej. Będzie już idealnie jak do swoich pomysłów podeślecie fotki, linki cokolwiek co macie na myśli.
Bo może w końcu taka łódź powstanie (?) i będzie cenowo dostępna dla przeciętnego zjadacza chleba (?)….
Pytanie
Gość Horn
Jedni wolą blondynki inni brunetki… a jak to jest z łodziami wędkarskimi?
Czy tak samo temat jest zróżnicowany czy jednak są pewne standardy, które się powtarzają i każdy wprawiony wędkarz wybierze taki, a nie inny dodatek.
Oczywiście zakładamy wody śródlądowe, łódź w granicach 4,4m….
Czyli krótko mówiąc, można wylać tutaj kształt swojej wymarzonej łodzi wędkarskiej. Będzie już idealnie jak do swoich pomysłów podeślecie fotki, linki cokolwiek co macie na myśli.
Bo może w końcu taka łódź powstanie (?) i będzie cenowo dostępna dla przeciętnego zjadacza chleba (?)….
Top użytkownicy dla tego pytania
8
6
5
4
Popularne dni
15 Gru
16
16 Gru
15
17 Gru
11
29 Gru
10
Top użytkownicy dla tego pytania
kapi81 8 odpowiedzi
IMMORTAL 6 odpowiedzi
Gumofilc 5 odpowiedzi
qulpi 4 odpowiedzi
Popularne dni
15 Gru 2013
16 odpowiedzi
16 Gru 2013
15 odpowiedzi
17 Gru 2013
11 odpowiedzi
29 Gru 2013
10 odpowiedzi
Popularne posty
Gumofilc
Panowie, a ja przypominam, ze watek ma tytul j.w. I prosze o trzymanie sie go...nie potrzeba opinii skierowanych w strone ludzi...marketing tez zaburza wymiane informacji. To czy jest co poczytac zale
kapi81
Jak się komuś nie podoba to niech nie czyta ewentualnie założy swój wątek i tam się udziela, w sumie bez watków Horna za bardzo nie byłoby w tym dziale co poczytać. Mi się wydaje ze po to jest forum ż
Krzysztof Kacprzak
Nie wiem, skąd wszyscy mają tak bezkrytyczne zaufanie do aluminium ze jest niezniszczalne itp. . Miałem jedną i jak dojechałem na Turawę to rolki przebiły dno łodzi. Może aluminium jest bardziej odpor
Opublikowane grafiki
79 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi