ERq Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Witam posiadam avida 66mf do 18g i chciałbym go dopełnić czymś mocniejszym ten kijek którego mam przy główkach od20 G zaczyna się kłaść tzn szczytowka jest czuła i zczyna się poddawać przy podbiciu czy model 66mhf będzie juz dużo sztywniejszy od mojego ? A może jakas elitka ? Co polecicie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) w górę czyli tak 15-25 (optimum) to polecam 5S70MHF-G , szybki i czuły, mocny, ale jeszcze nie pałowaty, jak trzeba to i 30g i 12g obsłuży, ten blank jest bardzo dobrze wyważony Edytowane 14 Grudnia 2013 przez bazyloss 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Proste. Jak chcesz mocniej to idź oczko wyżej czyli mhf. Jak jeszcze wyżej to uzbrój sobie blank castingowy 20 lb np. tbc68mhf (super jest). Posłuchaj rady @bazyloss i idź w wyższy grafit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tournament lub Elite 5/8 lub 3/4 oz i po temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 w górę czyli tak 15-25 (optimum) to polecam 5S70MHF-G , szybki i czuły, mocny, ale jeszcze nie pałowaty, jak trzeba to i 30g i 12g obsłuży, ten blank jest bardzo dobrze wyważony WitamJa również jestem zainteresowany tym kijem. Czy może któryś z Kolegów dysponuje foto z ugięciem tego kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfurczy ekspiert Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Mam 66MF i 66MHF, ten drugi jest wyraźnie sztywniejszy, przy tym ma dłuższy o 2 cm dolnik i jest lepiej wyważony, waga niewyczuwalnie większa, jak masz gdzie to pomacaj, wg mnie warto wymienić, jeśli nie chcesz posiadać obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ja od siebie skromnie polecę LES66MHF 1 1,98 Fast MH 4-7 11-21 108 4 To jest niezła żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Do mojego avidka 66mf dobiore chyba 66mhf , będzie juz zestaw ok co do elitki to cenowo mogę nie wyrobić ale sezon 2014 jeszcze daleko Edytowane 15 Grudnia 2013 przez ERq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi