godski Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Nigdy więcej Pennów.... . Miałem kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Nigdy więcej Pennów.... . Miałem kilka. z tym się nie zgodzę..jakiś czas trafiłem nowego Slammera jeszcze z wersji made in USA - tzw. biały kruk od Pana który nie był świadomy co posiada.Jest super - pod szczupakowe ciężkie przynęty, obrotówki 5, wahadła... nie ma chyba nic lepszego.Smarowanie i czyszczenie po każdej słonej wodzie ale robię to w domowych warunkach i naprawdę chodzi idealnie tak samo jak był nowy a trochę już ze mną wycierpiał No ale przełożenie jak dla mnie nadaje się tylko pod Szwecję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olczykim Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Ktoś z użytkowników tego sprzętu może coś podpowie.Kręcąc na sucho i przy pracy czuć pracę kołowrotka, tzn. zębatki . Rozkręcenie i przesmarowanie nic nie zniwelowało. Sytuacja znika jeżeli zmieniam kierunek nawoju, w tył daje cicho i nic nie słychać. Nawijał w stożek delikatny, podkładka i po bólu. Jedyny jeszcze mankament, delikatny luz na rotorze, albo moje widzimisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Pytanie....Czy da się ,,dołożyć,, łożysko na rolce ...bo tam ,,plastik,,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tunczyk1 Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Penn conflict3000 czuje moc w porównaniu z stradickiem 3000 ci4 dla mnie po roku super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi