pitt Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 to i adekwatnie powinny kosztować tyle co narzędzia, czyż nie ? W końcu za hamburgera w MD nie płaci się tyle samo co za menu degustacyjne w wykwintnej restauracji oj pawel, dyskwalifijkuejsz sie przed koncem roku, masz bana na pisanie o jedzeniu i o narzedziach do polowy stycznia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 (edytowane) Stella JDM 10 na platcie 480euro.Stella FE w polskim sklepie internetowym prawie 700euro.Oczywiscie techniczna przewaga JDM ma odzwierciedlenie w cenie;) Edytowane 6 Stycznia 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zmartwię Cię, jest błyszcząca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 (edytowane) Do kasacji Edytowane 6 Stycznia 2014 przez grzegorz88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 WitamKoledzy moglibyście przedsatwic klasyfikacje kołowrotków shimano od najwyższej do dołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 rzuc okiem na cennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Cennik cennikiem ale doświadczenia uzutkownikow bardziej do mnie przemawiaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Cennik cennikiem ale doświadczenia uzutkownikow bardziej do mnie przemawiaja Uwzglednij zmiennosc w czasie. 1. Preferencji.2. Modeli3. Oferty Shimano...4. Mody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi81 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Uwzglednij zmiennosc w czasie. 1. Preferencji.2. Modeli3. Oferty Shimano...4. ModyA według Ciebie jak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Za malo lowie Shimano by zabrac glos... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jakoś nie ma śmiałości jak trzeba konkretnie napisać... wg mnie ... 1. Stella2, TP, Vaniek, Sustain reszta siano.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Widzisz sęk w tym że nikomu się nie chce robić takiego zestawienia ze względu na personalne preferencje . Dla Ciebie te 4 modele są coś warte a reszta nic. Dla innych Biomki czy Stradiki to 8 cud świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Jakoś nie ma śmiałości jak trzeba konkretnie napisać... wg mnie ... 1. Stella2, TP, Vaniek, Sustain reszta siano..Miales okazje lowic Engetsu , Exsence (1 generacja), Tp Mg ?Taki ranking z wpisem reszta siano, to bez urazu, ale pokazuje gdzie to siano leży...Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak prawdę mówiąc (pisząc) chciałem sprowokować dalszą dyskusję a trochę to był żart z tym sianem A TP Mg sam mam.. wczoraj na jednym podwarszawaskim burd....7 pięknych pstrągów wyholował i szczupa ok 45 cm!!! Ale żeby mi tak od razu (Guzu słomę z butów wymawiać! ))))))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tak prawdę mówiąc (pisząc) chciałem sprowokować dalszą dyskusję a trochę to był żart z tym sianem A TP Mg sam mam.. wczoraj na jednym podwarszawaskim burd....7 pięknych pstrągów wyholował i szczupa ok 45 cm!!! Ale żeby mi tak od razu (Guzu słomę z butów wymawiać! ))))))) No to sam wiesz @homaxie, ze nawet wsrod TP MG (2000, 2003, 2006, 2009) kazda generacja to inny model i inne "wartosc" modelu na tej tu oczekiwanej drabince.Pozdrawiam i bez urazy (slomy) Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi