brando Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam. Czy ktoś orientuje się może czy Kraków podpisał jakieś porozumienia na 2014 rok? Na stronie PZW brak info a nowy rok tuż, tuż. Chyba będzie trzeba zmienić okręg jak znowu Krk będzie działal sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfurczy ekspiert Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Pewnie znowu będą się porozumiewali do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 No to dla mnie troszę za długo. Nie ukrywam, że wiele osób które znam też deklaruje przejście do innego okręgu, choćby do osciennego kieleckiego. Masa porozumien, fajne wody więc chyba warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Spokojnie , z tego co mówia ,na Mieście" będzie więcej porozumień niż dotychczas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dziwię się nieco, że zamierzacie przechodzić do innych okręgów?!?Macie nowego prezesa od tego roku więc może idąc za przysłowiem, że nowa miotła zamiata najlepiej, coś się u Was zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dziwię się nieco, że zamierzacie przechodzić do innych okręgów?!?Macie nowego prezesa od tego roku więc może idąc za przysłowiem, że nowa miotła zamiata najlepiej, coś się u Was zmieni.Oby, Oby bo do tej pory chu... z grzybnią z patatajnią była. Dali jakieś ochłapy na Tarnów i to wszystko. Mam nadzieję, że chociaż opolszczyzna będzie bo na niej mi zależy najbardziej- oczywiście za dopłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ja bym tam wolał new sącz lub cały Tarnów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 W Sączu jedynie Ropa i Klimkówka. No i Czorsztyn. Opolszczyzna daje więcej możliwości moim zdaniem. Ale każdy ma prawo do swoich ocen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Jedna składka na całą Małopolskę!!! Może kosztować 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Tak, pełna składka kosztuje 250 zł. Nie jest to wiele ale sorry, za samą Małopolskę tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 inni mają porozumienia bo mają coś w zamian do zaoferowania a kto by chciał do nas na rybki przyjechać???? chyba nie wielu i wcale mnie to nie dziwi u nas nie ma praktycznie wody do łowienia a płacimy za jakieś scieki i to nie małą kaske w stosunku do innych okręgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Znam miejsca gdzie przyjeżdżają Typowe slonzoki i to jedni wyjeżdżają a drudzy w ich miejsce wskakuja więc nie jest tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 To niewiele masz racje poniosła mnie fantazja niech nawet kosztuje 500 ale będę mógł łowić w całej małopolsce. Na jednodniówki w sączu wydałem w 2k13 więcej niż zapłaciłbym za licencję roczną- nie spodziewałem się że tak często będę tam łowił a rok się jeszcze nie skończył. Dodatkowo w tym roku opłaciłem roczną licencję na Krosno( tydzień wakacji nad Soliną) i kilkanaście jednodniówek Kielce i Częstochowa. Razem z niepełnym Krakowem daje to ok 700-800pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 No więc dlatego przydałyby się porozumienia choćby z 3 okregami. Sącz jak najbardziej bo tam można fajnie polowic i jest to w zasięgu 150 km więc odległość nie zabija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) http://www.pzw.org.pl/29/wiadomosci/87912/63/wykaz_skladek_i_oplat_za_wedkowanie_w_okregu_pzw_krakow_w_roku_2Ogólnie nie zmienia się nic.Tak przydałoby się ale co mamy Nowemu Sączowi do zaoferowania? Tysiące spragnionych rybiego mięsa "wędkarzy” którzy będą walić w łeb wszystko bo to przecierz nie ich woda?! Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Gobio Gobio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Wysokość składek znam:) Nie podano jednak porozumień. W dziale porozumienia nie ma nic, więc albo nie mamy albo jak zwykle czekają do ostatniej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Patrzą w rubryce rekordy WW wydanie chyba listopadowe, mamy zbiornik zaporowy Przylasek Rusiecki wiec mają po co przyjeżdżać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 moim zdaniem to porozumienia dą szkodliwe i nie powinny byc zawierane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 moim zdaniem to porozumienia dą szkodliwe i nie powinny byc zawierane.Dlaczego tak uważasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Brando, Nowy Sącz od lat nie ma z nikim porozumień bo mają jedne z lepszych wód. Kilka zaporówek, Dunajec - z OSem, sporo wód pstrągowych i lipieniowych. Po co dopuszczać za darmo innych!? TO samo Krosno, najlepszy okręg - najlepsze wody... A Kraków to czarna dupa na wędkarskiej mapie Polski. Wód jak na lekarstwo, rzek mało ludzi sporo. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam, i chciałem zacytować coś co znalazłem na stronie naszego okręgu w wyjaśnieniu do tabeli opłat na 2014r.CYTUJE :pk 10- Składka okręgowa wniesiona przez członka uczestnika PZW upoważnia do wędkowania na wodach PZW ogólnie dostępnych całego kraju.Czy w waszych okręgach jest coś takiego i czy dobrze to rozumiem ????ORGINALNY TEKST: PZW SANDOMIERZ-składki 2014r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam, i chciałem zacytować coś co znalazłem na stronie naszego okręgu w wyjaśnieniu do tabeli opłat na 2014r.CYTUJE :pk 10- Składka okręgowa wniesiona przez członka uczestnika PZW upoważnia do wędkowania na wodach PZW ogólnie dostępnych całego kraju.Czy w waszych okręgach jest coś takiego i czy dobrze to rozumiem ????ORGINALNY TEKST: PZW SANDOMIERZ-składki 2014rTeż się na to nadziałem i kolega szybko mnie wyprowadził z błędu, jeśli nie masz 14 lat to Cię to obowiązuje jeśli masz to niestety ale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 http://www.pzwsandomierz.pl/index.php/skadki-czonkowskie-2014Redzi przestudiowałem to jeszcze raz i nie ma tu nic coby mówiło że dotyczy to młodzieży ponizej 14 lat. Czy nie mozna tego napisać tak aby nie było zadnych niedomówień???, a tak po przez ten zapis mozna to interpretować różnie np. tak jak Ja . Myslałem że to taki prezent od nowego prezesa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Większośc moich znajomych juz dawno opłaca składki w kieleckim , czestochowskim lub tylko w sądeckim i sam sie nad tym grubo zastanawiam bo w krk to tylko karp i teczak sie liczy i to jeszcze nie wszedzie .Nad wodami bałagan taki ze najczęściej od zbierania smieci zaczynam potem wedkuje bo sie niedobrze robi .Na przylasku i nie tylko przyzwyczaili ,, wedkarzy ,, ze bedą za nimi sprzątać to teraz jest to co jest sterty śmieci a 90% to śmieci wedkarskie wiadomo o co chodzi .Co do porozumień to bardzo dobrze ze N.Sącz ma nas w d...pie i powinni specjalnie dla krakusów i ślązaków podnieść składki bo widze co sie tam dzieje i naprawde na to zasługujemy .... zara będzie lincz ... pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) http://www.pzwsandomierz.pl/index.php/skadki-czonkowskie-2014Redzi przestudiowałem to jeszcze raz i nie ma tu nic coby mówiło że dotyczy to młodzieży ponizej 14 lat. Czy nie mozna tego napisać tak aby nie było zadnych niedomówień???, a tak po przez ten zapis mozna to interpretować różnie np. tak jak Ja . Myslałem że to taki prezent od nowego prezesa . Samo słowo UCZESTNIK PZW mówi tutaj wszystko, jaśniej raczej już nie trzeba. W regulaminie jasno jest napisane kim jest uczestnik, a kim członek czyli wedle prawa wszystko powinno być jasne, choć ja sam w pierwszej chwili tak samo jak ty to zinterpretowałem. Aha i członek uczestnik jest do lat 16 a nie 14 jak napisałem wyżej. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Redzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi