spy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Bo jeszcze nie dogadali spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Bo jeszcze nie dogadali spraw.No to już trochę późno na dogadywanie. Pójdę opłacić składki we wtorek i zagadnę sędziwe grono z zarządu koła w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Patrząc na link PZW do porozumień dla Krakowa - http://www.pzw.org.pl/home/mapa_porozumien/29 to będziemy mieli za dopłatą nizinne Katowice, Częstochowę i Bielsko Białą oraz Tarnów za free. Pewnie tak jak w ubiegłym roku tylko kawałek Wisły i Raby. Ciekawe tylko dlaczego porozumienia nadal są w trakcie realizacji ? I ciekawe że jak się kliknie w druga stronę na Bielsko czy Katowice to nie mają żadnych porozumień Juz lepiej zeby sie dogadali z jednym z tych okręgów ale na całość wody bez żadnych dopłat czyt. nizinne i górskie bez łowisk specjalnych np. i wtedy można to nazwać porozumieniem , więc niech sobie takie porozumienie w dup... wsadzą - dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 3 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Napiszcie proszę, bo nie bardzo znam temat. Co ciekawego spinningowo oferują Katowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 (edytowane) Wiecie co powinni wprowadzić 0 zakazów dla wędkarzy co rybek nie tłuką.Tacy ludzie powinni być promowani, ale też jeśli by ktoś oświadczył że ryb nie bierze a złapali go z rybkami powinien dostać zakaz połowu ryb do końca świata i jeszcze dłużej.Za 1cm brakujący do wymiaru szczupaka w Canadzie czytałem w gazecie amerykańskiej,że gościowi zabrali samochód i dostał 5 tys $ kary.Mój znajomy jak przesadził w Wisconsin to dostał karę 15 tys$ i zakaz wstępu na jeziora na 5 lat.A u nas co - jajco !!!!!!!!!!!!!!!Na przewozie stoi 3 jeden na drodze z komórka i walą rybska aż miło !!!!!!!!!!!!! A jak kiedyś źle wpisałem datę połowu to panowie z PSR chcieli mnie zlinczować !!!!Mówię do nich ludzie zobaczcie ile mam zabranych ryb 00000000, czepiajcie się tych co siedzą tu i wino piją.A oni,że to nie moja sprawa kurrrrrrrrrrrrr........I jak ma być dobrze. Edytowane 4 Stycznia 2014 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 1. Umożliwia się na podstawie uchwały nr 19/2013 Zarządu Okręgu PZW w Krakowie z dn. 19.11.2013 r. wędkowanie na wodach ogólnodostępnych Okręgu PZW w Krakowie po wykupieniu 50% składki członkowskiej okręgowej na zagospodarowanie i ochronę wód w Okręgu PZW w Krakowie po wcześniejszym opłaceniu w macierzystym okręgu okręgowej składki członkowskiej. Ilość zezwoleń zostaje ograniczona do 200 sztuk. 2. Umożliwia się członkom Okręgu PZW w Krakowie wędkowanie na wodach ogólnodostępnych Okręgu PZW w Katowicach bez ograniczeń po wykupieniu 50% składki członkowskiej okręgowej w Okręgu PZW w Katowicach, po wcześniejszym opłaceniu w macierzystym okręgu, okręgowej składki członkowskiej. Sprzedaż okręgowej składki członkowskiej na wody Porozumienia przysługuje wyłącznie wędkarzom obu okręgów, którzy w 2013 r. byli jego członkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zezwolenie na amatorski połów ryb wędką ważne od 1 stycznia do 31 grudnia 2014r. ( Okręg PZW w Krakowie ) 4. Zezwolenie niniejsze obejmuje również prawo do dokonywania amatorskiego połowu ryb wyłącznie przez członków Okręgu PZW Kraków w obwodach rybackich użytkowanych przez Okręg PZW Tarnów, zgodnie z załącznikiem nr 2 ( w skrócie Raba od ujścia Stradomki do ujścia do Wisły oraz Wisła od ujścia Raby do mostu drogowego w m.Górka ) 6. Zarząd Okręgu PZW w Krakowie zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian w ciągu roku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 szkoda że sandacz też nie dostal tych 10 cm i brakuje jeszcze widełek do 90 cm ale idzie ku lepszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 orientuje się ktoś czy w kole Podgórze nie ma problemów ze znaczkami, żebym nie szedł na darmo? bo tam strasznie stara kadra, w zarządzie koła sam 'grunt' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Byłem ( jako jedyny opłacający !!! ) opłaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki83 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 hejka, kojarzy ktoś koło w którym mógłbym opłacić składkę jutro rano? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 myślę, że tam gdzie masz podany tel. kom. do skarbnika i uda Ci się jakoś z tym skarbnikiem dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slav Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Luty za pasem - gdzie za pstrągami polecacie się udać w okolicy KRK? Edytowane 19 Stycznia 2014 przez slav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi