wizard Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jak w temacie ... Z gorywielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 wobler? Niewątpliwie widziałem go na filmiku o połowie boleni co to go Pitt zalinkował, to może będzie wiedział co za jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tak myślałem,że to jeden z Waszych boleniowych faworytów A tak poważnie bardzo ładna przynęta,też chętnie się dowiem co to za wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Tu link do tego filmiku gdzie gostek łowi na tego wobka http://www.dailymotion.com/playlist/xb84i_bebertnokill_tease r-nokill/video/x1ksbu_bande-annonce-aspius-aspius_sport Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Dzięki.Filmik fajny,przynęta bardzo fajnie pracuje,ale żeby zaraz chwytaka używać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ,ale żeby zaraz chwytaka używać Właśnie, też się nad tym zastanawiałem Pozdro Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 peresada Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 wygląda to na wschodnią przynęta bassowa typu walk the dog - jest tego bardzo wiele wzorów czy to w ofercie magabassa czy lucky crafta czy też innych producentów.na tony tego jest. proponuje powertować katalogi on-line.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 abarth7 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ,ale żeby zaraz chwytaka używać Właśnie, też się nad tym zastanawiałem Pozdro Jachu Myślałem,że może się czepiam,ale widzę,że nie tylko mnie to zdziwiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jak w temacie ... Z gorywielkie dzieki stawiam na XCalibur™ Xj4 Jimmy albo Cabela's Fisherman Series Walking XPS® Slim Dog coś w ten deseń..wszystko do siebie podobne, na pewno wyszło spod tych samych żółtych rączek tylko pod inną nazwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wizard Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 dzieki wszystkim za odpowiedzi zwiazane z tematem i rowniez za te ktore nie byly zwiazane z tematem zdrwzrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 @wizradtak ja napisali koledzy, jest to z cala pewnoscia przyneta pochodzenia azjatyckiego, tzw. pencilbait ... fabrykanta nie jestem w stanie wskazac, ale jak slusznie napisal Yeah, to moze byc yo-zuri, XPS, r2s i 10-tki innychto, ze takie wabki sa skuteczne na rapy opowiadal nam Jan Gutjahr w wywiadzie dla jerkbait.pl http://jerkbait.pl/?p=96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wizard
Jak w temacie ...
Z gory
wielkie dzieki
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi