Piotr Lipiec Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Poszukuje coś w tym stylu jak na fotce linka klasy 3/4 , może jakieś namiary na chiny z możliwością wysyłki, szkoda mi ogromnej kasy na kręcika wydawać a jeszcze w planach lekki tuning jak sie uda coś kupić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Nie Chiny, ino USA, ale ceną nie zabijają: http://theanglersroost.com/products/fly-reels/vintage-fly-reels/Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Wpadło mi coś kiedyś takiego w oko za kilkanaście dolków na alibabie lub aliexpress-ie. Ale jakoś teraz nie mogłem wypatrzeć ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 http://www.alibaba.com/product-gs/486858420/High_quality_aluminium_CNC_classic_fly.html http://www.alibaba.com/product-gs/256352213/CNC_Machined_Aluminum_Classic_Fly_Reel.html?s=p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harp Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 To ile za jednego wychodzi? Może bym się podpiął pod zakup. 2 sztuki to już hurt prawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Też bym się na jednego pisał jak cena by była atrakcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 wysłałem zapytanie do Chińczyka ile by było z 5 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 17 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 1 mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Też się pisze na jednego jak już wcześniej napisałem Edytowane 17 Grudnia 2013 przez Joah12345 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Lipiec Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Coś sie ruszyło w temacie zapytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Hello Tomasz, Thank you for your inquiry. This is Coco from www.leichichina.com聽we are a professional fishing tackle supplier in China.Hope we can grow our business together. As the clicker and pawl fly reel you inquired , please check the price as following: 聽product name 聽picture 聽FOB(USD)Price 聽classic Machine cut fly reel 聽 聽CLA 7/9聽 USD 89 (we have enough in our stock) 聽CLA9/10聽 USD 92 (we have enough in our stock) Attached is the details information and picture for your reference.Hope that can help you. We also have strong advantages in fly rods, fly boxes, fly lines and fishing tools, if you are interested, please kindly visit our website: www.leichichina.comCould you please tell me size ,quantity or other information you want to know.Just feel free to contact me if you have any questions. Wishing you a warm Christmas with your beloved ones and a happy and successful New YearHave a nice day my dear friend.Thank you. Coco Qingdao Lei Chi Industrial & Trade Co.,LtdWeb:聽聽 http://www.leichichina.comEmail: coco@leichifishing.comskype:leichichina_coco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Tomek znając Twoje gabaryty to #3/4 możesz sobie do kluczy jako breloczek powiesić . Podejście do klienta godne pozazdroszczenia, tak prawie jak fishing-mart Całkiem poważnie spytam : Nie strach byłoby Wam użyć takiego 9/10# do dwuręcznej wędki ? Bałbym się, że przy 4 kilowym srebrniaku poczuję zapach palonego oringu, albo usłyszę zgrzyt hamulca. Z drugiej jednak strony spotkanie z takim sreberkiem na polskich wodach to już olbrzymie szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi