Majo Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 To zależy od ilości zaczepów w Twojej wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Myślę że nie powinno ich być zbyt dużo, a przynajmniej niezbyt dużo tych bardzo złośliwych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeBas Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 duża ilość zaczepów = dobra żyłka , szkoda pleciony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slava Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 duża ilość zaczepów = dobra żyłka , szkoda pleciony Chyba tak to leciało: duża ilość zaczepów = dobra i mocna pleciona, 0 strat w przynętach. Pozdrawiam,Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 duża ilość zaczepów = dobra żyłka , szkoda pleciony I kupa kasy w plecy na przynętach... Ze swojego blisko 20 letniego doświadczenia z plecionkami moge polecić Power Pro w "grubości" 0,15 lub 0,19mm. Pod podane przynęty spokojnie starczy. Choć "grubość" plecionki dobieram tylko pod metodę łowienia a nie ilością zaczepów. I tak: łowiąc opadowo na małej głębokości zakładam grubą plećką abym mógł w razie potrzeby spowolnić opad. Natomiast na duże głębokości lub Wisłę i jej nurty zakładam cienkutkie plećki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Shiro 0,13 0,15 to taka uniwersalna opcja, bardzo dobra i tania pletka. Miałem ze trzy, a kolega łowi na nia cały czas i nie chce innej . Teraz prawie żona na nią łowi i nie narzeka a jak ktoś porównuje z 0,3 0,4 ... bo widział u kolegi to jest to jedynie kolejny dowód na to że z forów trzeba dobrze selekcjonować treści. Oczywiście PP oczko wyżej ... miałem kilka i jest ok .. Teraz mam strena 10lb myślałem że bedzie za cienki, a okazał się świetnym wyborem, mocna cieniutka w miarę cicha, a kolor zostaje na dłoni tak jak przy shiro. Edytowane 25 Maja 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi