blice90 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 WitamMam pytanie odnośnie tego sklepu czy ktoś w nim kupował ?znalazłem w nim to : http://didofishing.pl/pl/p/MULTIPLIKATOR-TEAM-DRAGON-HS200iL/374i chciałbym kupić ten multiplikator ale cena wydaje mi sie podejrzana co myślicie na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 co tu dużo myśleć, cana jak cena, nie takie promocje widziałem potrzebujesz bierz, kupujesz w sklepie nie od osoby prywatnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Polecam sklep.Robiłem u nich zakupy nie jeden raz.Mają sklep stacjonarny w miasteczku Przemków.Jesli zdaży się reklamacja , mi akurat się przydażyła - nie było żadnego problemu.Po dwóch tygodniach kołowrotek otrzymałem nowy tz wymieniony na nowy pozbawiony wady.Ogolnie polecam na podstawie własnej opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blice90 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 juz myslalem, ze zle widzie trzy razy czytalem zeby sie upewnic, ze nie chodzi o dildo fishing :lol: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 ja nie wiem, co wy tam w szczecinie po pracy wyprawiacie ... chlopaki ... zaintrygowales mnie mifku ... ale mi takich zabawek nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 pitt nie obracaj kota ogonem Gwoli ścisłości to nie mój tatoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 dildo fishing :lol: To samo mi mózg generował Już się spodziewałem zażartej dyskusji o rewolucyjnym pomyśle na gumową bałałajkę o akcji "noodle" i z żylastym oplotem, a tu sklep jakiś.. Normalnie zima idzie...Teoretycy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Gwoli ścisłości to nie mój tatoo teraz juz nie jestem taki pewien ... a w tej samej lodzi plywalismy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Też najpierw przeczytałem dildo fishing! A tu mniej kolorowy temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kupowałem w tym sklepie wielokrotnie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kupowałem w tym sklepie wielokrotnie. PolecamCzy w wątku pełnym offtopu, post na temat nie jest offtopem właśnie?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ostatnio zamawiałem przypony w tym sklepie. Zamiast Dragona LIGHT dostałem classica. Miało nie być kilku przyponów, a okazało się że wszystkie dostałem clasic (około 20szt) i teraz będę musiał się z nimi męczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 juz myslalem, ze zle widzie trzy razy czytalem zeby sie upewnic, ze nie chodzi o dildo fishing :lol: Mówisz i masz: http://www.newgrounds.com/portal/view/624248 Do 4 poziomu doszedłem, nie wiem co dalej. Taka sobie grywalność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 nie myslisz krzychu, ze to raczej cos dla grunwalda? http://jerkbait.pl/topic/32834-al-nagrania-na-yt/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zapomniałem o tym wątku. W każdy razie dildo fishing istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tik_tak275 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kupowałem w tej firmie mój pierwszy multik "alumine" i spro passion'a.Przesyłki przyszły bardzo szybko i nawet jak dałem na gwarancji aluminke to wszystko poszło szybko i gładko.Polecam sprzedawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Mówisz i masz: http://www.newgrounds.com/portal/view/624248 Do 4 poziomu doszedłem, nie wiem co dalej. Taka sobie grywalność. haha wciągające gra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo1970 Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Odświeżę nieco temat. Sklep oferuje kije Fenwicka w dobrej cenie. Ktoś je w tym sklepie, lub na allegro od niego kupował? Oryginał, czy podróba? http://allegro.pl/wedka-fenwick-hmx-1-98m-7-28g-hmx-s662mh-f-i5266769208.html?reco_id=9630da3f-f2f2-11e6-ab76-6c3be5bb71c8&ars_rule_id=201 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dobry, real sklep... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Już się bałem że tylko ja dildo zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Już się bałem że tylko ja dildo zauważyłem Mówisz masz ???? https://youtu.be/NdddxVpgbJM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi