bojesiemyszy Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Znalazłem profil na facebooku, który mnie zbulwersował. Wędkarstwo Moja Pasja ma 32 000 fanów. Właściciele strony wpletli w baner slogany c&r i no kill ale co z tego jeżeli ludzie w co trzecim poście chwalą się w ilości zdobytego mięsa i nikt na to nie reaguje ? Administratorzy chyba sami pałaszują. Zapraszam do bojkotu. W kupie siła, może coś do poniektórych dotrze. LINK DO PROFILU https://www.facebook.com/wedkarstwoMP?ref=stream Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Niestety nie wesprę w bojkocie.....nie mam profilu na żadnym milicyjnym profilu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Mam podobną sytuację jak kolega wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Może jakbyś się tomtom wczytał trochę to znajdziesz tam i o C&R, ja znalazłem. A że admin nie usuwa postów czy zdjęć?Może nie jest ortodoxem C&R a tylko umiarkowanym wyznawcą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojesiemyszy Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 (edytowane) Fotka 83 centymetrowego truchła szczupaka zniknęła po komentarzu. Załączam fotki z WMP. Masakra!! Publikacja tych zdjęć narusza zasady obowiązujące na Jerkbait.pl, dodatkowo wątpię by autor wyraził zgodę na ich rozpowszechnianie.Proszę o przestrzeganie regulaminów jak i norm prawnych. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez milupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 No i ??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Wyprawa krzyżowa na fejsbuku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 A ja proponuje przywrócić stosy. Spalmy wszystkich co żrą ryby. Ech. A kamaszki ze skóry nie uwierają w nóżęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Temat mimo może i słusznej idei zamykam - rozpowszechnianie cudzego wizerunku, dodatkowo zwierającego treści niezgodne z regulaminem Jerkbait.pl nie służy naszemu portalowi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi