spigot Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Mam małe oficjalne pytaniekiedy ukaże się artykuł z warsztatów nad Kwisą Remku??????????? myślę że nie tylko ja czekam na relację i extra foty a temat poszedł w lekkie zapomnienie, chyba że się mylę i dziś zostanie powieszony na stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Spigot - w przeciągu następnych dwóch tygodni. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 He, he,. Fakt. Poszedł w zapomnienie. Ja już myślę o następnych jakichś takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Spigot - w przeciągu następnych dwóch tygodni. PozdrawiamRemek3-mam Cię Remku za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Do tego czasu jeszcze wiele na portalu się pojawi - tematów nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 To już trzymamy za dwa słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 radomado Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 mozemy tez trzymac za dwa...nie koniecznie slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no to już kolejny coś chce ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 hahahahahaha spadłem z krzesła Remek czuj się już zagrożony !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vitacola Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Witam!! tak z ciekawosci jak tam relacja?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jak pewnie zauważyłeś dopiero co opublikowałem swój artykuł o połowie boleni na casting. Ponieważ chciałem opisać to jak najdokładniej, by artykuł był źródłem wiedzy, poświęciłem na to więcej czasu niż zakładałem. Relacja z Kwisy, mimo, że zapowiadałem, że pojawi sie w przeciągu 2 tyg niestety opóźni się. Obecnie nie podejmuję się deklarowania kiedy to będzie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ramay Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 tak przegladam archiwum i.... no to byla juz gdzies ta relacja? bo znalezc nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Niektórzy to już pewnie zapomnieli, że było coś takiego jak warsztaty nad Kwisą, ale jak pojawi się relacja to przypomną sobie, zupełnie jak Kaszubi dlaczego mają płaskie czoła i odstające uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 biosteron Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 zupełnie jak Kaszubi dlaczego mają płaskie czoła i odstające uszy. @Janusz dlaczego???..nie znam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janusz.walaszewski Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 zupełnie jak Kaszubi dlaczego mają płaskie czoła i odstające uszy. @Janusz dlaczego???..nie znam tego Otóż, Kaszub codziennie rano wychodząc przed dom nasłuchuje raz jednym, raz drugim uchem pomagając sobie przy tym dłonią i zastanawia się co tak szumi, po chwili wali się otwartą dłonią w czoło i mówi; no jasne przecież to morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
spigot
Mam małe oficjalne pytanie
kiedy ukaże się artykuł z warsztatów nad Kwisą Remku???????????
myślę że nie tylko ja czekam na relację i extra foty a temat poszedł w lekkie zapomnienie, chyba że się mylę i dziś zostanie powieszony na stronie
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi