grunwald1980 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 (edytowane) Czy wy rowniez odnosicie wrazenie ze na pierwszych ujeciach wyglada to tak jakby Andrzej sie trzepal?Szanuje bardzo jego dzialanosc i osiagniecia w dziedzinie spinningu ale operator moglby lepiej porobic ujecia.Pzdrhttp://www.youtube.com/watch?v=iSW00DUH53w Edytowane 17 Grudnia 2013 przez grunwald1980 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 dobree ale sie usmialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tier Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 zbędny temat nadający się do śmieci. pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretorian297 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam , gdyby nie Twoja sugestia nigdy bym w ten sposób nie ogladał poczynań Pana A.L , a bardzo sobie cenie Wobasy sygnowane Nazwiskiem Pana A.L , tak więc pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 nie wiem grunwald co za ziolo palisz, ale wedlug mnie palisz go stanowczo za duzo 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Napisz może do Andrzeja i przekaz mu te sugestie. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jakie zioło , gdzie , ja też , ja też ........... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam , gdyby nie Twoja sugestia nigdy bym w ten sposób nie ogladał poczynań Pana A.L , a bardzo sobie cenie Wobasy sygnowane Nazwiskiem Pana A.L , tak więc pozdrawiam .A to sie ciesze ze ogladnales poczynania A.L bo ten temat nie ma na celu osmieszenia go.Dodalem podobny komentarz pod filmikiem.A.L dzieki tym filmom robi reklame swoim woblerom, dlatego uwazam ze lepiej nagrywac z innego ujecia, gdyby to byl filmik amatorski, ktory ukazuje tylko zlowienie bolenia to pal licho.Gdyby robil zdjecia rybie wypanierowanej w piasku z wobkiem w pysku tez by wielu zareagowalo.A.L nie znam osobiscie ale czytalem wywiad z nim, pisalem z nim na temat woblerow i uwazam ze jest to bardzo mily i skromny czlowiek, ani przez chwile nie przyszlo mi na mysl aby go obrazic.Tak czy inaczej wyglada to tak jakby ktos smigal w gruche za krzakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Kurde Grunwald jem śniadanie. Chcesz mi obrzydzic! O czym ty myślisz oglądając filmy wędkarskie ? Zmień dilera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Hehe Tomek nie badz taki wrazliwy poprostu tak mi sie skojarzylo, albo jestem zbyt spostrzegawczy albo ...... za bardzo zboczony .Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 albo jestem zbyt spostrzegawczy albo ...... za bardzo zboczony .Smacznego :lol: :lol: maskra jakas, przestancie, bo sie na mnie dziwnie w biurze patrza ... no i brzuch mnie boli 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 dzięki ale już nie smakuje tak bardzo jak przed chwilą zboczenie to bym rozumiał jak bys tam dojrzał blondynke która .... wiesz co, ale nie trzepanie gruchy, to już jest dewiacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Blondynke widze codziennie wiec to zboczenie to moze przez nia aaa i bardzo wazne w 1000000% hetero heheheA i moze mod niech przeniesie do cafe bo widze ze temat z robienia filmow nad woda zjechal na gruche Edytowane 18 Grudnia 2013 przez grunwald1980 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 wątek zasługuje na temat roku na portalu jerkbait.pl a co najmniej miesiąca 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Masz stary wyobraźnię, nie ma co Nawet po sugestii ja tam widzę Andrzeja łowiącego, a nie "trzepiącego", ale spoko jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Bo głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ty Grunwald, strach pomyślec co by przyszło Ci do głowy jakby Andrzej łowił na muchę i zciągął linkę jak patrzę na godzinę, o ktorej to pisałeś, to przyznaj, że byłeś w trakcie seansu z red tubem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Aż niedowierzam jak to czytam, heheheheheGrunwald co Ty palisz? HihihiRozumiem oczywiście skojarzenia.... Uśmiałem się zdrowo Tak na marginesie: Andrzej jest praworęczny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No to teraz trzeba zmienić technikę, bo jeszcze dojdzie do nieporozumień jak jakiś przechodzień mnie na rybach wypatrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) hahahahahha stary masz towar 1 klasa pewnie made in holland Edytowane 18 Grudnia 2013 przez suhhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 ... no, bez jaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Tak na marginesie: Andrzej jest praworęczny ...ale może trzepie lewą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 przyznajcie sie lepiej, czyj to brzuch, ktorym sie mifek w watku o dildo fishing chwalil? pitt nie obracaj kota ogonem Gwoli ścisłości to nie mój tatoo :lol: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) No co??? Klepie jak nic. Przestał bo miał biór. Edytowane 18 Grudnia 2013 przez rózgaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nie znaju, ale mogę papieru toaletowego użyczyć, gdyby kotu się "ulało" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi