lenti20 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Od jakiegoś czasu widuje ten kołowrotek na znanym portalu aukcyjnym. Widziałem, że ma być w ofercie Dragona na 2014. Ale opinii na razie brak. Może ktoś już użytkuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Skoro ma wyjść w 2014r to myślę że nie wiele osób miało z nim styczność chyba że Michael.J.Fox z Powrotu do przyszłości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Tak jak pisałem kołowrotek jest do kupienia na portalu aukcyjnym. A jak wiadomo od 2014 dragon bedzie miał w dystrybucji kołowrotki ryobi i wtedy pojawia sie w jego ofercie.Na dzien dzisiejszy cena około 500zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Tak po parametrach to bardzo lekki w porównaniu do Zaubera i innych Ryobi, czas pokaże co to za materiał te NCRT, cena też sukcesywnie z nowymi modelami w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Odchudzony Zauber, szpulka ze stopu HTSPT , a całość kołowrotka zbudowana w większości z włókna węglowego z wtryskiem tytanu co też obniżyło wagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenti20 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Obniżyło wagę i podniosło cene 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zawsze tak jest ,nowinki dobre czy nie , kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Patrząc na schemat to niestety ale z zauberem będzie miał tylko wspólne logo producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Gdyby nie koniec sezonu pokusiłbym się go potestować w ciężkich warunkach opadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 26 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam. Pozwolę sobie, że się podepne pod ten temat. A więc, czy ktoś już tym młynkiem kręcił, może łowił? Bardzo interesuje mnie ta nowość od ryobi. Zastanawiam się głównie nad młynkiem od abu, a dokładnie Revo SX, ale także biorę tego ryobi pod uwagę, szczególnie że cenowo praktycznie odpowiada temu abu. Potrzebny mi młynek własnie oscylujący w tych kwotach wielkości 200/2000 nowy. Mam w tym momencie Ultimę 30 ale jest za duża dla mnie pod klenio/jazia.. I szukam czegoś mniejszego a dobrego. Jak ktoś z was kręcił tym ryobi to bardzo proszę o opinie bądź jakieś informacje. Z góry dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Właśnie na allegro jest dostawa tych kołowrotków za 320-340 wiec o 150 zł taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tebe Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Właśnie na allegro jest dostawa tych kołowrotków za 320-340 wiec o 150 zł taniej. Jeśli ktoś ma mocne nerwy i nie zależy mu na czasie może zamawiać od tego Pana z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sigonek Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam co sądzicie o nim? Warto kupić ktoś już miał w ręku?http://allegro.pl/ryobi-slam-4000-249g-nowosc-od-smok24-dae-japan-i4009584004.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 No ja też jestem ciekaw - nie dużo droższy od zaubera a sporo lżejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nawija przyzwoicie i kręci też nie najgorzej. Na opinię "czy się nada na sandacza" trzeba któryś rok poczekać...albo ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Witam. Miał już ktoś styczność, możliwość pokręcania ww. kołowrotkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 No przecie napisałem wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) używałem model 5000 na trocie na początku sezonu. działał naprawdę przyzwoicie.równo układa żyłkę, lekko kręci - przynęty trociowe nie robią na nim wrażenia.będzie dobrze - warto poczekać. Jutro wstawię foty nawoju żyłki i takie ogólne.Pozdro Edytowane 4 Marca 2014 przez piethras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ryobi podbilo rynek kolowrotkow w niskim przedziale budzetowym.Jednak moda idaca za odchudzaniem zestwu nie pozwalal kupic mlynka o takiej wadze.Smiem przypuszczac, ze bedzie to powtorka z rozrywki w wadze lekkiej.ciekawe tylko czy pierwsze serie beda musialy uporac sie z problemem wieku dzieciecego, czy od poczatku beda dobre aby w pozniejszym czasie pojechac po legendzie i zaczac produkowac buble.Byc moze beda pozbawione takich problemow czego bym sobie zyczyl.Zanim stary zauber odejdzie w zapomnienie, kupie ich chyba kilka tak na wszelki wypadek.Nastepnie kupie kilka wersjii slam i bede krecil az sie przekrece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Obiecane fotki: Trochę danych technicznych innych wielkości: 1000- 5,1:1- hamulec - 2,5kg- waga 213 gram- 6 łożysk- 0,20mm - 150m 2000- 5,1:1- hamulec - 2,5kg- waga 215 gram- 6 łożysk- 0,235mm - 155m 3000- 5,0:1- hamulec - 5.0 kg- waga 247 gram- 6 łożysk- 0,285mm - 170m 4000- 5,0:1- hamulec - 5,0 kg- waga 249 gram- 6 łożysk- 0,285mm - 200m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nigdzie nie mogę znaleźć. Może ktoś wie ile linki nawijają te kołowrotki przy jednym obrocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Kiedyś szukałem ile nawijają arc'i i też nie mogłem znaleźć. Najlepiej poprosić kogoś kto ma żeby zmierzył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeK Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Patrząc na schemat to niestety ale z zauberem będzie miał tylko wspólne logo producenta.Kolego a masz gdzies schemat tego slama, jak tak to zapodaj jestem ciekawy jakie ma bebechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 http://www.rybray.com.ua/media/catalog/product/cache/1/image/e68f9deb14b0033d154c086e53bd2765/r/y/ryobi_slam_shema_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Brak "wormszafta" ,plastyk, porażka jak za tą kasę.Typowy symbol tych czasów. Edytowane 6 Marca 2014 przez Mik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi