grunwald1980 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To chyba raczej pod applause podchodzi niz pod zaubera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 To prawda, i jeśli będą z podobnych materiałów bebeszki to fanom lekkich kołowrotków powinien posłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Tez mi sie tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbojar Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 witam przed sezonem się zastanawiam nad zauberem lub slamem zauber podobno dobry a slam to jeszcze trzeba poczekać na opinnie wiec mam prozbe zeby koledzy po kiju wstawiali komentaże dotyczące slama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 witam przed sezonem się zastanawiam nad zauberem lub slamem zauber podobno dobry a slam to jeszcze trzeba poczekać na opinnie wiec mam prozbe zeby koledzy po kiju wstawiali komentaże dotyczące slamaa moze sam zaryzykuj? i zdasz relacje po sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał34 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Trochę dni minęło od ostatniego postu. Może ktoś użytkuje i coś napisze o tym kołowrotku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Jest test tego kręciołka na FT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 FM wprowadziło Ryobi do oferty od Design Fishing min Slam chyba w dosyć korzystnej cenie, inne Ryobi też mi się wydają przystępne cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 FM wprowadziło Ryobi do oferty od Design Fishing min Slam chyba w dosyć korzystnej cenie, inne Ryobi też mi się wydają przystępne cenowo ... bo bez szpuli zapasowej?No ale może nie zawsze to jest problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 szpula 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 Młynek wszystko pięknie ładnie z tego co widzę lecz bez ,,wormszafta,, to trochę porażka.. No nic będzie trzeba poczekać jeszcze z roczek na opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Dystrybutorami RYOBI są teraz Dragon i Konger. Konger nie odpuści i z jego dystrybucji będzie taniej niż u Dragona. Dragon po prostu strzelił sobie serią w kolana doprowadzając do tego. Lepiej by było, gdyby tak nie ograniczali Salmo czy Okumy a nie pchać się w RYOBI. A co do samego SLAM-a... Dupy nie urywa. Wolę dopłacić do D.A.M-a Carbonite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 ciekawe czy tak Konger opuści ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 http://fishing-test.pl/koowrotki/22/560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jeszcze fota mechanizmu, szału niema, dupy nie urywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Miałem ostatnio w rozmiarze 4000 . Moje zdanie zmieniło się na temat Slama. Miałem też kiedyś Zaubera 4000. Zauber jest dobrą konstrukcją lecz Slam jeszcze lepszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ja miałem Zaubera 3000, 4000, świetnie nawijają plecionkę, jedyna wada to po pewnym czasie szumią dość głośno (nie tylko łożysko w rolce) i dostają luzu na posuwie szpuli. Teraz chyba spróbuję Slama, czekam tylko na dobrą ofertę cenową w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Podobny bardzo ten Slam do Applause w środku, pewnie różnią się tylko wagą i wyglądem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Miałem ostatnio w rozmiarze 4000 . Moje zdanie zmieniło się na temat Slama. Miałem też kiedyś Zaubera 4000. Zauber jest dobrą konstrukcją lecz Slam jeszcze lepszą To jak to w końcu jest? Zauber ma lepsze bebechy, ale droższy Slam? Choć w sumie nowość i lekkość muszą kosztować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Zwłaszcza nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Kurde! Jestem fanem Zauberów, ale waga Slamów mnie zachęca. Mógłby ktoś napisać konkret - brać czy nie? Chodzi mi szczególnie o najmniejsze rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Tak, tylko że pozycjonowanie sugeruje Slama, jako wyższy model, niż Zauber, a o ile dobrze rozumuję, przekładnię konkretniejszą ma Zauber. No i widzę, że korbka klasyczna, kuta, jak w Spro. Z reguły spotykało się Zaubery z tą korbką do szybkiego składania. Szczerze mówiąc, ten obecny kusi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 FM wprowadziło Ryobi do oferty od Design Fishing min Slam chyba w dosyć korzystnej cenie, inne Ryobi też mi się wydają przystępne cenowo Wydaje mi się że zaoszczędzono w środku i te Zaubery od Dragona nie mają nic wspólnego z tymi Zauberami kupowanymi wcześniej na allegro lub po innych sklepach. Znając Dragona i jego astronomiczne marże gdzieś napewno ucięto koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Ano kusi.... Zwłaszcza, że Slam wychodzi taniej niż Zauber Cf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzooora Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Mechanizm jest jak w Spro Passion, podobne jest też mocowanie kosza, układ śrub itp. Mam obawy, że odjęli z kołowrotka kosztującego 120zł. 50 gram i podwyższyli cenę do prawie 400zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi