Zyga102 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Witam, Chciałem podpytać , czy wielu z kolegów używa kijka na blanku MHX ST 1084F . Jakie są Wasze odczucia, Czy to faktycznie fajny uniwersał czy przeznaczyliście go dokładnie pod jakiś styl.Jakie wrażenia i czy da radę tak od 8g woblera wypuścić. Wiem , że opis od 10g. ale jeszcze go nie użytkowałem.Polecacie ten kijek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Ja użytkuję w wersji 8'6" a kolega 10' fajne uniwersalne blanki,może nie mega sprężysty grafit ale za taka kasę warte polecenia.od 8 g spoko już ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzięki. Gdzieś tam czytałem , że najlepiej od 15g , ale jeśli tak to będzie fajny kijek .Dzisiaj kupiłem , bo promocja i nie miałem szansy czymś rzucić.Może ktoś dorzuci jeszcze jakieś cenne spostrzeżenia . Starałem się wszystko znależć o tym blanku ale najlepiej od osób łapiących tym kijem.Ja mam o dł. 275 cm. Nie wiedziałem że może być mniejszy , skoro to gotowe blanki przychodzą ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi