joah12345 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 (edytowane) Wie ktoś gdzie dokupię ostatnia część szczytowa do kijkaFlextec CRX 88 10ft 3skład 5/6 aftm ?Tak szukam i nic nigdzie nie piszą o serwisie a strona producenta nie działa.Może ma ktoś jakieś info albo taki element Edytowane 19 Grudnia 2013 przez Joah12345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Napisałem do producenta, ciekawe czy mi coś wgl. odpiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Flextec mi odpisał, że będzie mnie to kosztować 25 funciaków za szczytówkę i 15 funciaków za wysyłkę... więc dupa blada.... Gdybym mieszkał w Uk to wysyła za free Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 To po co Tobie drugi Flextec? Najpierw pomachaj to stwierdzisz wtedy czy warto bawić się w takie coś. Naprawdę dobrze pracuje z tą skróconą szczytówką... PozdrawiamSalmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi