Skocz do zawartości
  • 0

NOWE POMYSŁY

admin

Pytanie

Cześć,

Mam do Was ogromną prośbę. Mianowicie jeśli macie nowe pomysły dotyczące funkcjonowania forum proszę o wstawianie ich do forum "Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl". Wiele osób przesyła mi różne zapytania na prywatne wiadomości a ja chciałbym by pomysły były poddawane pod dyskusję właśnie tutaj. Wtedy jest szansa nie tylko na wprowadzenie usprawnień na forum ale również na optymalizację pomysłu.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie bede sie przebijal przez wszytskie strony tematu, wybaczcie.Byc moze pomysl byl juz wrzucony a moze nie, ale moznaby utworzyc kącik ichtiologa , w ktorym moglibysmy zadawac nurtujace nas pytania.O sprzecie jest masa tematow, mniej o zwyczajach ryb.

Edytowane przez grunwald1980
  • Like 1

• 0

dzień dobry mam takiej pomysł, nie jestem z Polski ale na razie żyje i pracuje tu. Ile czasu tu jestem i szukam na internecie to jeszcze nie widziałem żadnych festynów z spiningu!!! nie mówje o zawodach!!! prosto organizować jakieś spotkanie spiningistow na jeziorze żeby zobaczyć jak kto i na co lowji  pogadać mężu soból itd... Jestem z Ukrainy u nas dużo są zawodów i festynów ale najlepiej lubię festyny bo na tych zawodach wszyscy boja się powiedzieć  jak lepiej łowić gdzie, no co, boja się pokazać swój sprzęt..... napszyklad pokaże wam filmik jak u nas to jest (nie zawody)   Festyny --- 1.    

2.

Zrobić wniosek 30-40zl, kopić prezenty dla wszystkich  żeby było ciekawo w końcu można zrobić imprezę, grilla.... :) przepraszam co pisze z pomyłkami jeszcze nie nauczyłem się pisać po Polsku  ale było by dobrze takie zorganizować.......   

Ale u nas jest taki festyn! Z tym, że ... yyyy nie nad wodą :D Chłopaki spotykają się w barze i dotykają sprzętu.. tak tylko teoretycznie.

http://jerkbait.pl/topic/48306-warszawskie-spotkanie-jerkbaitpl-27-grudnia-1800/

• 0

dzień dobry mam takiej pomysł, nie jestem z Polski ale na razie żyje i pracuje tu. Ile czasu tu jestem i szukam na internecie to jeszcze nie widziałem żadnych festynów z spiningu!!! nie mówje o zawodach!!! prosto organizować jakieś spotkanie spiningistow na jeziorze żeby zobaczyć jak kto i na co lowji pogadać mężu soból itd... Jestem z Ukrainy u nas dużo są zawodów i festynów ale najlepiej lubię festyny bo na tych zawodach wszyscy boja się powiedzieć jak lepiej łowić gdzie, no co, boja się pokazać swój sprzęt..... napszyklad pokaże wam filmik jak u nas to jest (nie zawody) Festyny --- 1.

2.

Zrobić wniosek 30-40zl, kopić prezenty dla wszystkich żeby było ciekawo w końcu można zrobić imprezę, grilla.... :) przepraszam co pisze z pomyłkami jeszcze nie nauczyłem się pisać po Polsku ale było by dobrze takie zorganizować.......

Super, super!

• 0

mysle, ze nie tedy droga, chyba ktos kto nie przeczyta regulaminu nie bedzie czytal jego fragmentow?  :)  ale moze sie myle :)

mam taki pomysl: procedure rejestracji mozna tak uplastycznic, ze kazdy kto sie rejestruje bedzie musial zaznaczyc check box, ze przeczytal regulamin lub lepiej, kazdy jeden z regulaminow (ich zroumienia nie nalezy wymagac, z tym bedzie coraz ztrudniej, co wyraznie widac po ostatnich 3 tygodniach), idac dalej, te checki powinny byc zalaczone pod kazdym regulaminem oddzielnie, czyli tak, ze trzeba bedzie przeskrollowac w dol aby odznaczyc jako przeczytany

oczywiscie, zdaje sobie sprawe, ze nadal nie kazdy bedzie czytal ale wymowki typu: nigdzie nie znalazlem regulaminu - nie beda mialy racji bytu :)

ponad to moznaby (tak dla zgrywy :P ) dodac jeszcze jeden check box z adnotacja: czy chcesz przerwac proces rejestracji na tym forum i zgadzasz sie na wciagniecie twojego adresu IP na liste okresowo zablokowanych a tym samym rezygnujesz z rejestarcji na okres 36 miesiecy? (zamiast testu na inteligencje :rockon:)

• Like 5

• 0

Witam nie znalazłem nigdzie informacji więc pozwoliłem sobie zapytać - jak wstawić na tym forum grafike w stopke jak ma pitt by wyświetlała się ta grafika w każdym z postów jaki napiszę? Dziękuje za odpowiedź. ;)

Pitt jako nasz były moderator i przyjaciel, który tworzył to forum od początku dostał w ramach zasług taką możliwość. Inne osoby mają wyłączoną taką opcję.

• 0

Może podepnijcie temat "problemy z giełdą-dla nowych użytkowników " i zacytujcie w nim odpowiedni fragment regulaminu, bo tematy z zablokowaniem giełdy mnożą się na potęgę.

Myślisz, że to co zrobiłem dzisiaj pomoże? Zerknij na giełdę. Taki trochę test na spostrzegawczość :)

• Like 1

• 0
  • 0

Inne osoby mają wyłączoną taką opcję.

No własnie chciałem zapytać dlaczego?, wszędzie na innych forach jest taka opcja dla użytkowników? mam ciekwą grafikę i szkoda że nie mogę jej zamieścić sam, może warto pomyśleć nad tym by każdy miał taką możliwość ale w określoinych rozmiarach grafiki, ja np. chciałbym mieć coś takiego w stopce.

b8ff62968893b74dm.jpg

• 0

kto to bedzie administrowal? bo jak na razie ma szanse aby skonczyc tak samo jak, pogibly za embriona, katalog kolowrotkow spiningowych http://jerkbait.pl/topic/40420-katalog-ko%C5%82owrotk%C3%B3w-koncepcja-bazy/  prosze nie traktowac tego jako gdybanie, po prostu stwierdzam od dluszego czasu, ze chetnych do generowania pracy innym jest znacznie wiecej niz tych, ktorzy chcieliby ta prace wykonywac :)

• Like 1

• 0

No własnie chciałem zapytać dlaczego?, wszędzie na innych forach jest taka opcja dla użytkowników? mam ciekwą grafikę i szkoda że nie mogę jej zamieścić sam, może warto pomyśleć nad tym by każdy miał taką możliwość ale w określoinych rozmiarach grafiki, ja np. chciałbym mieć coś takiego w stopce.

b8ff62968893b74dm.jpg

I bardzo dobrze ze nie ma :) Przynajmniej przejzyscie jest. A tak to zaraz zaczna sie banerki, graficzki, jakies migajace gify... Nie, dziekuje ;)

• Like 2

• 0

b8ff62968893b74dm.jpg

Nie będzie takiej możliwości - nie będę pilnował reklam, odnośników do innych stron itd. Mogę ją uruchomić dla chętnych - roczny abonament 500PLN. :) Ktoś chętny? 

• Like 1

• 0

Zapewne pamietacie bardzo obszerny watek o temacie gieldy.Bylo wiele pomyslow i super rozwiazanie.Mozna wskoczyc na gielde szukajac tylko wedek, kolowrotkow itp. jednak jest mozliwosc przegladania jak kiedys czyli jak leci.W dziale spinning dzieja sie niestworzone rzeczy.Nowych (nie zawsze madrych a do tego czesto powilanych) tematow przybywa w zastraszajacym tempie.Moze by tak skorzystac z dobrobytu jakim jest rozwiazanie kwestii gieldy i to samo zrobic w dziale spinning.Byc moze (taka mala nadzieja) duza czesc nowych uzytkownikow, miast zakladac nowy temat (usprawiedliwijac sie z gory ze od dwoch lat szuka ale nic nie znalaz na temat nowosci ktora wyjdzie za rok :) ) przeszuka zasoby forum ktore bedzie mial podane na tacy.Wiele wartosciowych watkow wypychaja nowe ze tak delikatnie powiem, mniej wartosciowe.Idealem byloby posegregowanie watkow juz istniejacyh i wrzucenie je do podforow w dziale spinning:

-wedki

-kolowrotki

-przynety

-inne.

Byc moze ulatwiloby to szukanie informacji badz nawet podczepianie sie pod istniejacy juz temat, zamiast zakladanie takiego samego tematu , ktory juz istnieje na 3 stronie dzialu spinning.

Pzdr