Mam do Was ogromną prośbę. Mianowicie jeśli macie nowe pomysły dotyczące funkcjonowania forum proszę o wstawianie ich do forum "Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl". Wiele osób przesyła mi różne zapytania na prywatne wiadomości a ja chciałbym by pomysły były poddawane pod dyskusję właśnie tutaj. Wtedy jest szansa nie tylko na wprowadzenie usprawnień na forum ale również na optymalizację pomysłu.
Pytanie
admin
Cześć,
Mam do Was ogromną prośbę. Mianowicie jeśli macie nowe pomysły dotyczące funkcjonowania forum proszę o wstawianie ich do forum "Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl". Wiele osób przesyła mi różne zapytania na prywatne wiadomości a ja chciałbym by pomysły były poddawane pod dyskusję właśnie tutaj. Wtedy jest szansa nie tylko na wprowadzenie usprawnień na forum ale również na optymalizację pomysłu.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Remek
Top użytkownicy dla tego pytania
110
47
37
26
Popularne dni
20 Gru
36
23 Gru
33
21 Gru
28
26 Kwi
24
Top użytkownicy dla tego pytania
admin 110 odpowiedzi
DelTor0 47 odpowiedzi
pitt 37 odpowiedzi
Sławek Oppeln Bronikowski 26 odpowiedzi
Popularne dni
20 Gru 2013
36 odpowiedzi
23 Gru 2013
33 odpowiedzi
21 Gru 2013
28 odpowiedzi
26 Kwi 2014
24 odpowiedzi
Popularne posty
tasiek321
A ja jestem za tym, aby w dziale "Wieści znad wody" w wątkach stricte służących do pochwalenia się złowionymi okazami np. szczupaki 2013, bolenie 2013, sandacze 2013 itd. było można umieszczać jedynie
DelTor0
Brak mozliwosci zakladania nowego watku przez uzytkownika z mniejsza iloscia postow niz powiedzmy 100 (gielda mnie nie interesuje, tam moga sobie zakladac w pierwszym poscie) Bedzie mniej nowych watko
Friko
Proponuję wrócić do meritum - padł pomysł, obiecałem że się do niego ustosunkuję po przemyśleniu sprawy: Nie będziemy tworzyć nowego wątku ani zmieniać regulaminu. Na jerkbaicie mamy wędkarzy łowią
Opublikowane grafiki
781 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi