Skocz do zawartości
  • 0

NOWE POMYSŁY

admin

Pytanie

Cześć,

Mam do Was ogromną prośbę. Mianowicie jeśli macie nowe pomysły dotyczące funkcjonowania forum proszę o wstawianie ich do forum "Regulaminy, uwagi i spostrzeżenia na temat jerkbait.pl". Wiele osób przesyła mi różne zapytania na prywatne wiadomości a ja chciałbym by pomysły były poddawane pod dyskusję właśnie tutaj. Wtedy jest szansa nie tylko na wprowadzenie usprawnień na forum ale również na optymalizację pomysłu.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Remek

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Były propozycje założenia wątku sport sądzę że taki wątek byłby pomocny gdyby był w formule informacji o zbliżających się zawodach i rozpoczęciu zapisów na nie, czysty przekaz o terminach, ograniczeniach ilości zawodników, zamieszczenie ogłoszenia regulaminu. Bez możliwości komentowania wyników, organizacji, itp. Komentarze tylko w formie byłem polecam 5, byłem nie polecam 2, ewentualne pytania dotyczące opinij można zawsze uzyskać w prywatnej wiadomości od wystawiających opinię. Relacje z imprezy umieszczać w wątku mówiącym o konkretnym miejscu rzeka, jezioro, zalew. 

Wątek umożliwi w jednym miejscu znaleźć informacje o tego typu imprezach które mogą umknąć w bezmiarze internetu.  

• Like 2

• 0

popieram @Heshera w tym co pisze o lajkach, po co karmić wazeliniarzy, w niektórych postach jest to nagminne, szczególnie u kilku "celebrytów" widać to ewidentnie... wystarczy, że jeden "celebryta" napisze "właśnie z mojej kiszki stolcowej, po krótkim, jednostajnym przykucu słowiańskim wydobyłem dźwięk rodem ze Star Wars'ów"... i już pól jerka lubi to ... trochę dziecinady się wkrada w (tak myślę) poważny portal z konkretnymi użytkownikami (pomijając troli oczywiście)

• Like 3

• 0

Były propozycje założenia wątku sport sądzę że taki wątek byłby pomocny gdyby był w formule informacji o zbliżających się zawodach i rozpoczęciu zapisów na nie, czysty przekaz o terminach, ograniczeniach ilości zawodników, zamieszczenie ogłoszenia regulaminu. Bez możliwości komentowania wyników, organizacji, itp. Komentarze tylko w formie byłem polecam 5, byłem nie polecam 2, ewentualne pytania dotyczące opinij można zawsze uzyskać w prywatnej wiadomości od wystawiających opinię. Relacje z imprezy umieszczać w wątku mówiącym o konkretnym miejscu rzeka, jezioro, zalew.

Wątek umożliwi w jednym miejscu znaleźć informacje o tego typu imprezach które mogą umknąć w bezmiarze internetu.

Kiedyś proponowałem też coś takiego. Chyba tylko SFP na tym forum opisywany być może... A ucieka przez niewiedzę często dużo imprez. Jak by to było skromnie bez nachalnej promocji to każdy by na tym skorzystał.

Wysłane z mojego Nokia 5.1 przy użyciu Tapatalka

• 0

Także widział bym rozbudowanie forum o dział SPORT.

Obecnie zawody rozgrywane są w tak transparentnych formach, C&R, limity kilku ryb itd. że z dawnymi dziejami ma to niewiele wspólnego. W tym roku ma powstać Garmin Series - liga zawodów do tego  Manyfik, Gunki, zawody na Powidzu, Czorsztynie, Sławie... do tego Predator w Szwecji z udziałem naszych zawodników - jest tego trochę.

Jerkbait.pl mógł by stać się platformą która by skupiła uczestników , obserwatorów, organizatorów. Do tej pory nie ma takiego jednego miejsca.

• Like 3

• 0

W wersji mobilnej forum, są zupełnie nieużywane kafelki (przynajmniej przeze mnie). Nie ma za to ważnej opcji "Moja zawartość). Proponuję dołożenie tego kafelka w wolnym miejscu albo usunięcie którejś zbędnej opcji.

PS. Najbardziej wkurzające jest oznaczenie zawartości jako przeczytanej.

post-50550-0-12238400-1549781425_thumb.jpeg

• Like 1