jurkan Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam , Chcę sprawić prezent młodemu wędkarzowi doradźcie co kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 a dokładniejsza kwota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 IRI Lucky wydaje się fajnym patykiem, w całkiem rozsądnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Myślałem o sumie około 200pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 To kup młodemu iri lucky 260m Kijek polecany przez wielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Czy coś poza Iri możecie doradzić ? Dzięki za "już" poproszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siemson Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 konger maxim twist okolo 170 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Może shimano catana 270 1-11? nie jest to wklejanka, akcja paraboliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Miałem Luckiego 275cm i za tą kasę to szczerze polecam, przyzwoicie można majtnąć smużakiem 20mm, kluski jak i jaśki nie spinają się bo fajna "kluska" jest. Młody powinien być w niebo wzięty ja bym był, gdy bym był młody rzecz jasna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 19 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Dzięki za wszystkie rady, przeważa "szczęśliwiec" więc chyba się na niego zdecyduje.Jeśli macie coś do zaoferowania w temacie to proszę na priv.pzdrJerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 W wielu opisach zamieszczonych w necie na temat Iri Lucky ludzie piszą że świetny kijek na małe i średnie rzeki ale na dużych z silniejszym uciągiem może być zbyt słaby. Czy ktoś z użytkowników mógłby coś na ten temat powiedzieć? Pytam bo również poszukuję wędki pod klenio-jazie.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter4127 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 To już zależy od tego jakich przynęt będziesz używał. Jeżeli wypadkowa uciągu i oporu stawianego przez przynętę nie będzie zbyt duża, to nie widzę powodu dyskwalifikującego ten kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Panowie macie na giełdzie dwa patyki fajne i niedrogie.1. shimano compre - świetna kluska do miotania małymi przynętami, już sama agrafka z niej leci, wolny kij ale wybacza wszystkie błędy w holu.2. iri lucky odchudzony i lekko skrócony co na pewno poprawiło dynamikę tego kija i nawet w wiślanym nurcie powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jeśli skrócony z dołu jak jest w opisie to raczej dynamika się nie zwiększyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Osobiście używam na małej rzeczce wspomnianego Shimano Compre- model taki jak na giełdzie. Kij jest naprawde kluchą. Wolny, klenie wyciąga za skórke ;-)...skuszone małymi smużakami i maleńkimi wobkami jak Osa Siek-M.Do większych, stawiających większy opór zbytnio się nie nadaje, tracąc komfort łowienia. Pod Horn-ami 4 Huntera w silnym uciągu gnie się po rękojeść.Rzuty wabiami muszą być iście lordowskie. Ja kłade je na wode spławiając, bez wymachów. Mimo wąskiego, jak dla mnie, zastosowania kijka, uwielbiam nim łowić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Osobiście używam na małej rzeczce wspomnianego Shimano Compre- model taki jak na giełdzie.Kij jest naprawde kluchą. Wolny, klenie wyciąga za skórke ;-)...skuszone małymi smużakami i maleńkimi wobkami jak Osa Siek-M.Do większych, stawiających większy opór zbytnio się nie nadaje, tracąc komfort łowienia. Pod Horn-ami 4 Huntera w silnym uciągu gnie się po rękojeść.Rzuty wabiami muszą być iście lordowskie. Ja kłade je na wode spławiając, bez wymachów.Mimo wąskiego, jak dla mnie, zastosowania kijka, uwielbiam nim łowić...No tak Compre się albo kocha albo nienawidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurkan Opublikowano 24 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dzięki wszystkim za pomoc.Spokojnych Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi