robas Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) info jakieś lipne było , więc usuwam ,nie było tematu Edytowane 21 Grudnia 2013 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Ja też słyszałem i na jednym forum było napisane że St.croix to to samo co Larus lub jakoś odwrotnie, a prawda jest taka że jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ja gdzieś czytałem że do st croix blanki robi batson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ja slyszalem ... a nie wazne, najlatwiej sprawdzic wpisujac w bubla ... eeee, w googla: wackiest conspiracy theories Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 A ja słyszałem, że st.croix bierze blanki z Polski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 A ja słyszałem że St croix produkuje RX8. Bądź tu mądry..Z drugiej strony co za różnica, biorę do łapy, jak pasuje to kupuję i tyle.Dla mnie St croix for ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja też coś wiem... Ale nie powiem! Ech, co to będzie jak śnieg spadnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 A ja słyszałem że St croix produkuje RX8. Bądź tu mądry..Z drugiej strony co za różnica, biorę do łapy, jak pasuje to kupuję i tyle.Dla mnie St croix for ever Nie RX8 tylko RX8+ i na 99% slyszales dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 uh?! a ten 1%? niepewnosc mnie zre aha, to na zime http://www.oddee.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 uh?! a ten 1%? niepewnosc mnie zre aha, to na zime http://www.oddee.com Tak na wszelki wypadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi