grayo Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam wszyskich zarażonych chcę pochwalić się paroma moimi dziełami. Woblerki nie są jeszcze gotowe do użytku ale niebawem to się zmieni, część czeka na malowanie a niektóre dopiero w trakcie wstępnej obróbki. Kształty wychodzą w trackcie z głowy. Wobki pod bolenie, klenie, i jazie ale głowinie skupię się na tych pierwszych czyli boleniowych. Jeżeli jakiś wzór okaże się killerem to pójdzie cała seria a tymczasowo wersje testowe po jednej sztuce. Materiał: balsa, niebawem lipa, oczka wklejane (wkręcam na klej) Ps. Dodam to to moje początki zabawy z lurebuildingu:)Pozdrawiam Grayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 zacne ja sie bawie troche dluzej a i tak wiekszosc gorzej wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Siemka Kamil. Z wobkami boleniowymi szedł bym w kierunku wielkość i praca ... .W sumie wiesz jakie wobki sie sprawdzają na naszej wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomala Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 jak początki to masz rękę do woblerów czekam na zdjęcia wykończonych wabików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Bardzo fajny start.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Wiem Wiem Maciek. Myślę żę połowimy na wiosnę wnioskując z pracy wobków Jak będzie czas na malowanie to będą i fotki. Myślę że po nowym roku coś ruszy. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Witam. Minęło trochę czasu od grudnia i wkońcu teraz pokaże kilka moich wypocin Ostatniej zimy miałem sporo chęci ale zbyt mało czasu na produkcję a teraz też są chęci i jest trochę czasu więc po trochu coś zaczynam powoli działać były fajne część została w wodzie a część zabrały rybki no i znajomi a to najnowsze wzory pod klenio jazia i okonia 3cm waga jakieś 4-5g. Czekają na ustawienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Klenie będą gryźć na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Mam nadzieję bedą płytko schodziły, można nawet smużyć. W przyszłym sezonie będę czesał rafki i przelewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Zrób po 1-2 z każdego koloru głębiej schodzące bo nie zawsze kleniki będą zbierać z powierzchni Edytowane 9 Listopada 2014 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 9 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Takie też będą, no i więcej wersji kolorystyznych oraz większe i mniejsze modele. Aby czasu nie brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Coś tam się powoli struga w wolnych chwilach Na fotkach 2,5,7 cm, będą jeszcze większe a później oklejanie, malowanie, oklejanie, malowanieitp itd. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Nieżle Cię wciągneło Tak trzymaj Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Powoli zaczyna mnie pochłaniać w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Kolejny projekcik 9cm i na tym rozmiarze tymczasowo przystopuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Coś tam się powoli tworzy narazie klenióweczki, niebawem coś większego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Trochę wiekszy (4cm) na klenie, jazie itp ciężki do dalekich rzutów (balsa) Prototyp boleniówki ok 7cm (lipa) Edytowane 21 Grudnia 2014 przez grayo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) Coś tam się powoli struga, narazie na pierwszy ogień w nowym roku boleniówki 7 i 8 cm i troszkę robactwa Edytowane 7 Stycznia 2015 przez grayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 oj dzieje sie dzieje będzie czym łapać a na sezon czas sie zbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzyczek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Z jakiego materiału wykonujesz wobki :-) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Też się zbroje na ten sezon, wobków mam nadzieję mi nie zabraknie Bzyczek- na chwilę obecną do 5 cm robie z balsy a w górę z lipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Z ostatniej chwili w wolnych chwilach wykańczam to co zacząłem z miecha temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 22 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Coś tam powoli działam, ale zbyt mało czasu :/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 No Kamil wobki klasa teraz czekać aż rybkom sie spodobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi