Janusz Wideł Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Te dwa mniejsze z pierwszego zdjęcia spodobają się napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 To wobki w rozmiarze 5cm, u mnie Twoje piąteczki Janusz biją wszyskie inne na łeb więc postanowiłem spróbować swoich siłn w tym rozmiarze, no i dodam że na swoje piąteczki kilka rybek złowiłem w minionym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzisiejsza loszka 55cm. Na swojego czarnucha czyli działają 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Piękny .Gratki Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Dawno nic nie dodawalem... Kilka wobkow na wlasny uzytek:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Kamil pamietaj że te pstrążki to nie na własny użytek Chociaż jednego Tobię skrobnę Edytowane 12 Września 2015 przez maciek17_mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Pamietam Maciek pamietam. Twoje sa juz prawie gotowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Super.Miałem jednego Twojego pstrązka ale nie dawałem mu szansy ale po Twoich wynikach na niego spróbowałem jedno fajne branie a potem jak pech to pech Pisa mi go zabrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2015 Dzisiaj nowy rekord Jazia na pstrazka 52 cm:)Wobek mega uniwersalny bolenie jazie i klenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Maciek aby więcej takich jazi.A tak się prezentują bez rybek Te mniejsze radzą sobie świetnie, zobaczymy co zdziała ten większy Edytowane 21 Września 2015 przez grayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Maciek aby więcej takich jazi.A tak się prezentują bez rybek WP_20150921_17_08_19_Pro.jpgTe mniejsze radzą sobie świetnie, zobaczymy co zdziała ten większyFajne takie klasyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 I znowu pstrążek odwalił kawał dobrej roboty:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Grayo pamiętaj tam o mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 29 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Pamiętam pamiętam. Jesteś pierwszy na liście oczekujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Nowy projekcik bezsterowca pod bolki. Zobaczymy co z tego wyjdzie:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 6 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Małe stadko do wykończenia:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Troszku narybku ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Zapowiadają się bardzo dobrze Ciekawa faktura łuski + staranne oklejenie to jest to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 21 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Dzięki Pride za dobre słowo. Myślę ze po weekendzie wrzucę z efektem końcowym:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Jakość wykonania na tak małych woblerach na prawdę godna podziwu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Małe stadko ???? jeszcze tylko stery i wodowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ciekawy kolor główny, jakby perłowy ze stalowym połączono. Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 28 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Złoto z Kalifornii ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Kilka nowości boleniówki 5 i 7cm 7cm ( moje pierwsze malowanko na okoniowato ) 9cm i również 9 cm o bardziej agrasywnej pracy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Boleniówki w sreberku wyszły mega bardzo dopracowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi