EMMS Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jak wyżej Termin klepnięty na jutro, niestety kolega, który miał ze mną pływać odpadł, także poszukuję zastępstwa na jego miejsce Wyjeżdżam jutro z Gdańska pewnie koło 6-6.30, ważna rzecz - nie mam tu ze sobą silnika, także poszukuję "współpływacza" z silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Toooooooooo żeś ogarnął temat widzę.. Silnika nie masz.... Wio za wiosła , bicki rób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Jakbyś wyjeżdżał z okolic W-wy to byśmy się dogadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Bajce silnika nie zastąpią Poza tym przy silnikowaniu można się na moment kimnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie musisz na południe gnać. Przy stanicy taka sama woda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ZNaju, znaju, ale ja tu zupełnie bez silnika w Gdańsku jestem, całość sprzętu napędowego w Olsztynie została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meyger Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wróć po silnik. a w tedy chętnych na pewno znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 I jak było? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 23 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nie było, w końcu pochłonęła mnie Wigilia grupowa Nie mniej broni jeszcze nie składam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi