Guzu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Widzieliscie taki software do konfiguracji wedki online ? https://www.edgerods.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Tak, parę lat temu na stronie Kistler Rods - tam chyba jeszcze ciekawszy. Pamietam że rozmawiałem kiedyś z Irkiem czy by sobie czegos takiego na stronie nie wprowadził - myślę że majątku nie kosztuje a do modelu biznesowego by pasowało i niewątpliwie upraszczało proces składania zamówienia - ale u nas nie było zainteresowania. Chyba też Krzyśkiem Zielińskim o tym rozmawiałem ale też bez kontynuacji. Przynajmniej wtedy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Wlasnie o Irku pomyslalem. On ma wiekszosc zamowien w standardzie...mogloby to byc naprawde funkcjonalne.Dolozyc opcje ustalania np dlugosci dolnego korka i zeby to sie od razu rysowalo online.Poza tym wprowadzenie jeden raz informacji ktory uchwyt na ktory dolnik sie da, a na ktory juz nie. Mozliwosc winding checkow, pierscionkow, rurek itd...a potem juz tylko korzystanie.Moze kiedys cos takiego znajdzie entuzjastow na naszym rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Też kiedyś myślałem nad czymś takim, ale stwierdziłem że to nie w tym projekcie.Taki konfigurator jest przewidziany do wędzisk karpiowych. Widziałem kiedyś bardzo fajny właśnie do takich wędzisk. To dosyć proste oprogramowanie, można je samemu napisać. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Fajna sprawa pomogło by to ludziom z ograniczoną wyobraźnia . Można zwizualizowac swoje dzieło i obrazu jest wycena nie trzeba pytać i czekać na odpowiedz . Świetny pomysł naprawdę o ile wie się czego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 ...... Świetny pomysł naprawdę o ile wie się czego chce Lub kiedy się nie wie, bo konfigurator powinien narzucać z automatu prawidłową konfiguracje , czyli nie można zrobić złego wyboru bo się nie da, w stylu przelotki Boat do blanku muchowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 No chodziło mi raczej o wybór blanku odpowiedniego... ale w sumie masz rację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi