godski Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Oto i ta opinia: sebolchciałem was sprawdzic leszcze o sandaczach mozecie pomarzyc bo ich nie łowicie jestescie za ciency ja na goczałach jestem około 300 razy w roku i wyciągam okło 500 sztuk sandacza a wy tylko komputer wedki firmowe jesteście kolekcjonerami sprzetu i szpanerami ja na zwykły kij robinson i wahadło mam wyniki ze wam szczeny opadna Gdyby tak spędzić 300 razy w roku na Druznie.... . Ech - pomarzyc można tylko. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 300 dni w roku nad Kwisą....Pewnie "regulatorzy" by przede mną uciekli 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 @sebol może nie jest skromny ale przynajmniej jest szczery (do bólu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Andrzeju, żeby tak gdziekolwiek być 300 razy w roku Ach pomarzyć A o @sebol nie będę się wypowiadał- szkoda slów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Buahahahaha........300 dni w roku na rybach i tylko 500ryb........to trochę tak, jak by pracować gdzieś na etacie ,i przez 300 dni przepracować tylko 500godzin :lol: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Tak się zastanawiam co kolega @sebol robi przez resztę dni roku.... bo chyba nie filetuje tych sandaczy....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 To będzie bardzo ciężka przerwa świąteczna. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Do tego łowi ich jeszcze za mało,skoro o skuteczne przynęty pyta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) Chciało by sie zaśpiewać...."zostaw to"..............był sebol coś namazgał na jakimś fejsbroku czy innym gównie---to nie trza z tematem i na jerka lecieć---niech chłop poszaleje-mamy wolność \\ PS:trza dokupić robinsona i wahadła Edytowane 20 Grudnia 2013 przez martek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Kto by nie chcial byc 300 razy w roku nad woda, nie tylko lowic ale tez po prostu zrelaksowac sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ledar Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Z braku czasu tylko pomarzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja 30 nie byłem. Życie jest do du... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 300 razy na rybach i 500 sandaczy na wahadło. Gość miał pięęęękny sen ,aż mi szczena opadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 ..patrząc na sezon ochronny sandacza na PZW czyli pełne 5 miesięcy - 150dni w roku to kolega nieźle sobie radzi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nikt nie zauważył, że sezon sandaczowy trwa krócej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nikt nie zauważył, że sezon sandaczowy trwa krócej? Ja nie bo jak wspomne z 5-6 ostatnich sezonów wstecz to na moich "rybnych" podlaskich łowiskach złowiłem tyle sandałków że na rekach dwóch rąk je policze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie spodziewałem się, że temat tak się rozwinie. Niecała godzina i 13 postów. Ogłaszam zimę.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nikt nie zauważył, że sezon sandaczowy trwa krócej?On nie napisał ,że był 300 dni w roku ,tylko że 300 razy w roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Cześć @Godski, na Twoim miejscu parsknął bym śmiechem i machną na to ręką otworzył zimne piwo i obejrzał jakiś film .. (ja np. oglądam sobie wędkarską tubę, bardzo sympatyczni jegomoście)Pozdrawiam, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Nie spodziewałem się, że temat tak się rozwinie. Niecała godzina i 13 postów. Ogłaszam zimę.... E Kolego w Tv kaszana---daj popisać,bo i wenna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Od razu zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 zima, nie zima......dobrze je jeszcze sandacze kopią..ja jestem, staram się być raptem circa 50 razy nad wodą w roku( poławiając wszystkie wielkorzeczne gatunki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dobre tylko z czego żyje jak tyle razy jest na rybach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dobre tylko z czego żyje jak tyle razy jest na rybach ? Rybie mięso podobno pożywne jest i zdrowe,więc pytanie retoryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 miszcz ... gdybym na 50 wypadow zlapal mniej jak 500 kleni, to bym sobie brzuch, tepym nozem, otworzyl ... a co daja w radio maryja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi