SlawekNikt Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Czy jest na forum spec od "odświeżania" starszego sprzętu audio ? Jeśli tak proszę o kontakt. Z sentymentu i powodów innych chciałbym odświeżyć jak najbardziej sprawną "wieżę" diora i przestroić tuner. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 (edytowane) temat jak temat, ale złota łopata się należy !!!! PS. Spróbuj dowiedzieć się "Kobex" Warszawa St.Augusta/Mędzyborska Edytowane 14 Marca 2024 przez slawek_2348 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Zdarzyło mi się podrzucać tematy starsze Dzięki za namiar. Może będą i inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 14 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2024 Czy jest na forum spec od "odświeżania" starszego sprzętu audio ? Jeśli tak proszę o kontakt. Z sentymentu i powodów innych chciałbym odświeżyć jak najbardziej sprawną "wieżę" diora i przestroić tuner. Fajnie że masz ochotę dać drugie życie Diorce. Nie wiem czy jest ktoś taki na forum ale niezły spec od Unitry jest gdzieś w Łukowie i na pewno warto tam pojechać. Nie spapra ci sprzętu i nie naciągnie ale tani taki serwis nie jest. Sam nie korzystałem bo akurat Unitry nie mam ale mam znajomych co tam zawozili, mogę poprosić o namiar ale pewnie też wygooglujesz. Bez względu na koszty i odległosi fajnie to zrobić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 17 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2024 Po dzierżoniowskiej Diorze to tylko Kaufland został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 https://iviteraudio.pl/o-nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Dzięki, zadzwonię, ale lokalizacja zwiastuje wydatki przez to większe W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 (edytowane) Dzięki, zadzwonię, ale lokalizacja zwiastuje wydatki przez to większe W Znajomy korzystał z serwisu i poleca. Ja na razie nie musiałem, ale mam zamiar "odświeżyć" wzmacniacz, więc z czasem pewnie skorzystam. Edytowane 18 Marca 2024 przez MaleX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi