zewu Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Proszę o informację nt. następujących kijków Megabassa: Destroyer Flatbacker F4-60XDestroyer Tournament Versatile F4-66XDestroyer Rapidshot F4-59TXDestroyer Speed Tip Custom F3-61X Do którego roku je produkowano, z czego wykonano blanki, czy zastosowano w nich rękojeści rezonansowe, do jakiego rodzaju połowów dedykowano itd. Czym różni się np. Flatbacker F4-60X od nowszego modelu F4-60XGti? z góry dziękizewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Na forum jest masa peanów na temat Megabassa i znajdzie się kilku entuzjastów tej marki, wychwalających wyższość jej wyrobów nad resztą światowej produkcji... Wasza wiedza kończy się na tegorocznym katalogu?.. Może te modele były jeszcze w katalogu zeszłorocznym?Liczę na Was! Bardzo mi zależy na szybkiej odpowiedzi. pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Cześć,Nie to są stare modele. Mnie przez weekend nie było więc nie odpisałem ale dzisiaj wieczorkiem lub jutro z rana spróbuję Ci coś o nich napisać. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ok, Remku, czekam cierpliwie. Szukałem oczywiście info nt. tych kijów w sieci, ale między krzaczkami da się odczytać jedynie podstawowe informacje. Ciekaw jestem czy to co kryje się pod symbolem X (obecnie Hi-10X graphite) w wymienionych przeze mnie modelach to ten sam materiał co w tej chwili. Czy TX w Rapidshocie to jest to samo co GT3 (TX- Active?? Fiberglass)? Z listy wypadł niestety Tournament Versatile F4-66X. pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zewu jak chcesz to podeślij te opisy tych kiji w krzaczkach na priv to sprobuje ci je przetłumaczyć PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zewu, lepiej powiedz co chcesz osiągnąć. Active Fiberglass to ponoć opatentowany materiał z którego robi się blanki szklane megabassa. Z włókna tego produkowane są wędki z serii GT3. Na czym polega unikatowość tych blanków? Ponoć włókna szkła są skierowane w jednym kierunku a nie chaotycznie jak u innych producentów. Wędki GT3 bardzo dobrze sprzedają się w MB - to ponoć super sprzęt i wielu mówi, że jak już ktoś sobie takie cacko kupi to nie łowi na inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @Slider@, dzięki za deklarację pomocy. Remku, Na razie chciałbym poznać katalogowe dane/opisy marketingowe tych kijów (zobacz pytania). Interesuje mnie również Twoja opinia czy te Megabassy sprzed kilku lat, mają coś wspólnego z kijami, które wynosicie obecnie pod niebiosa. Czy są to konstrukcje zaawansowane technologicznie, czy też nie wyróżniają się niczym szczególnym. Jak widzisz Rapidshot nie ma w nazwie symbolu GT3, jeno TX. Czy kije TX sprzed kilku lat mają blanki wykonane właśnie z tego zachwalanego Active Fiberglass? Flatbackera widzę wciąż na stronie Megabassa: K L I K . Czy była jakaś wcześniejsza wersja tego kija pod tym samym symbolem? Jeśli tak, to w jakich latach była produkowana? pzdrzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi