michalspin Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witam Chciałbym się od was jak najwięcej dowiedzieć na temat tego blanku, ponieważ nie ma za wiele informacji w internecie, może ktoś z was posiada ten kij i podzieliłby się spostrzeżeniami o jego możliwościach.Chciałbym wiedzieć przede wszystkim jaki zakres rzutowy jest tego blanku, jestem bardziej przyzwyczajony do długości 275-300cm i żuty takim kijem są praktyczne bez wysiłkowe. Szukam kija który będzie obsługiwał przynęty w gramaturze 20- 40 gram, głównie na szczupaka w rzece Bug, również brany pod uwagę jest sandacz i sum. Powiedzmy taki uniwersał. Z góry dziękuje za informację i życzę wesołych świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Podpytaj Zbyszka Kawalca. Niedawno rekomendował mi blank tej serii właśnie pod szczupaki (z łodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalspin Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Właśnie byłem u niego z zamiarem zakupu. Miałem go w ręku i ogólnie prezentuje się bardzo fajnie ale chciałem usłyszeć coś na jego temat od osób które mają ten kij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 mam protoplaste tego blanku, moj jest wprawdzie troche inny niz seria ale podobny, to jest moja wedka pod gume szczupakowa, rzuca i prezentuje bez problemu do 70 gram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus Opublikowano 22 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 Działa już od 14 g plus guma do 40 g plus guma powiedzmy 3 cale. Przyjemny kij do średnio ciężkiego opadu, ja go używam do łowienia z brzegu na zaporówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalspin Opublikowano 22 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2013 A czy mógłbyś powiedzieć jak z tego kija lecą przynęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalspin Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mam pytanie do kolegów odnośnie przelotek zatsanawiam się nad standardowym systemem przelotki alps s6 lub alconite, ale równiez nad systemem kr nie wiem czy w takich gramaturach wyrzutu jest sens montażu w systemie kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi