Manniek66 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Wie ktoś gdzie można sprawdzić jaki jest aktualny kurs dolara na paypal ? Znalazłem ciekawą rzecz i całkowity koszt łącznie z wysyłką to 78,90$ - mógłby ktoś sprawdzić jaka to kwota w przeliczeniu na PLN przy płatności paypal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak jesteś zalogowany na konto PP to tam jest taki konwerter/ przelicznik już z wliczoną prowizją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Będzie to 250 złociszy po aktualnym kursie 3,157 zł za dolara Edytowane 21 Grudnia 2013 przez Krzysiek184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jak jesteś zalogowany na konto PP to tam jest taki konwerter/ przelicznik już z wliczoną prowizją. Nie mam konta na paypal, dopiero mam zamiar założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autoryzacja konta PP trwa kilka dni , pamiętaj o tym, Twoja promocja może się skończyć Posiadasz kartę kredytową czy wirtualną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Kartę debetową, to nie jest promocja więc pewnie się tak szybko nie wyprzedadzą A mowa o kamizelka simms freestone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Teraz z autoryzacją konta coś się pozmieniało bo ja swoje konto założyłem w jeden dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ja coś czytałem, że ściągają z naszej karty 1 USD i w ten sposób autoryzują konto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskulap Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Nie wiem jak z debetową kartą, ale samo konto Paypal zakłada się w parę minut. Potwierdzenia wymagał ode mnie tylko autoryzacji konta wypłat, na które wpłacił dwie małe sumy i trzeba było je dokładnie przepisać i konto jest autoryzowane i znikają limity przelewów. Paypal z tego co zauważyłem pobiera prowizje tak jakby od całej sumy, a nie po jakimś kursie. Droższe wychodzi Euro, jak konwertujesz 15 Euro, tańsze jak 400 Euro. Ale to tylko z punktu widzenia sprzedawcy mogę powiedzieć. Wątek nazwę ma ogólną, więc pomyślałem, że może się przydać ten wpis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 (edytowane) Tak konto paypal zakłada sie w kilka minut, ale autoryzacja przypisanej karty wirtualnej trwała prawie cały tydzień , w moim przypadku karta wirtualna ING. Bartek , żeby się później nie wkurzać pamiętaj by zawsze mieć jakieś drobne na karcie . Tego wymaga bank , chociaż nie pobiera nic (prowizję pobiera tylko PP). Jeśli nie będziesz miał więcej niż to za co chcesz zapłacić bank odrzuci transfer kasy i wyrzuci błędem karty co znaczy że przelewu nie zrobisz. Będziesz mógł zapłacić gdy jakąś drobną kwotą uzupełnisz kartę. 10zł będzie okeej. Edytowane 21 Grudnia 2013 przez meth666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 No u mnie wygląda to tak, że konto mam już założone.Przy dodawaniu karty ściagnęło mi z niej 6,50 zł a w tytule miałem takie 4 cyfrowy kod , który musiałem przepisać na stronie paypal.Po wpisaniu go kartę mam już zautoryzowaną a konto ma status: zweryfikowane. Wygląda na to, że mogę już płacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payara Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 No u mnie wygląda to tak, że konto mam już założone.Przy dodawaniu karty ściagnęło mi z niej 6,50 zł a w tytule miałem takie 4 cyfrowy kod , który musiałem przepisać na stronie paypal.Po wpisaniu go kartę mam już zautoryzowaną a konto ma status: zweryfikowane. Wygląda na to, że mogę już płacić ? Oczywiście po doładowaniu konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 No to chyba oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Konta nie trzeba doładowywać. Można je powiązać ze swoim kontem bankowym. Ja tak mam i nie muszę robić przelewów na konto Paypal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Jest to bezpieczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 @payara ma rację... Technika idzie do przodu, kiedyś tydzień , teraz parę chwil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Konta nie trzeba doładowywać. Można je powiązać ze swoim kontem bankowym. Ja tak mam i nie muszę robić przelewów na konto Paypal.Zależy jaką masz kartę kredytową,debetową lub wirtualną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Kartę debetową, to nie jest promocja więc pewnie się tak szybko nie wyprzedadzą A mowa o kamizelka simms freestone Podrzuć linka na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Czy ktoś może wie jak w nowym Paypalu włączyć kalkulator walut? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Czy ktoś może wie jak w nowym Paypalu włączyć kalkulator walut? W zarządzaniu walutami masz konwerter walut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Saldo konta PayPal -> Zarządzanie walutami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 w/z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas81 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Tylko przy "wybierz typ konwersacji walut" trzeba wybrać nie przeliczanie salda a PRZELICZANIE PŁATNOŚĆ. Potem już tylko wklepujesz jakie waluty chcesz przeliczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 W ten sposób. Ok, dzięki. Zaćmienie mózgu, nie potrafiłem tego rozkminić. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Czy otwierając spór na Paypal trzeba opisywać sytuację po angielsku czy można w języku polskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi