Paprykarz Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jak na paypal.pl to śmiało po polsku. Ale pamiętaj, że twoje roszczenie jest wysyłane do strony przeciwnej i jak dostaną tekst w języku Słowackiego to mogą karpika strzelić. Najlepiej zadzwoń do paypala i to ustal ( jest numer do polskojęzycznego operatora). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 To może zwyczajnie napisać po angielsku, a pod spodem to samo w j. polskim. To jest chyba dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Chyba dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 płacąc zwróćcie uwagę, czy ostatnio nie opłaca się znacznie bardziej zapłacić kartąja zawsze wolałem PayPal, różnice były małe (kilka groszy), ale ostatnio PayPal łupie strasznie na przeliczeniu waluty (zwłaszcza mocnych i dynamicznych walut jak jen)ostatni mój zakup w jenach to była różnica 18,5gr !!! między PayPal , a Mastercard PKO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Płacisz z konta walutowego czy kartą kredytową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 kartą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Czy ktoś wie, ile mniej więcej trwa doładowanie konta paypal zwykłym przelewem i czy faktycznie dane na rachunku bankowym mają znaczenie dla wykonania przelewu. Chodzi mi o to, że na rachunku bankowym mam 2 imiona przed nazwiskiem, a na paypalu 1 imię.Może to głupie pytanie, ale nigdzie nie potrafię znaleźć konkretnej odpowiedzi, a saldo mimo przelewu na konto paypal nie zwiększyło się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Mi idzie przeważnie 2 dni. Nie mam powiązanej karty z PayPal, płacę przelewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Czy ktoś wie, ile mniej więcej trwa doładowanie konta paypal zwykłym przelewem i czy faktycznie dane na rachunku bankowym mają znaczenie dla wykonania przelewu. Chodzi mi o to, że na rachunku bankowym mam 2 imiona przed nazwiskiem, a na paypalu 1 imię.Może to głupie pytanie, ale nigdzie nie potrafię znaleźć konkretnej odpowiedzi, a saldo mimo przelewu na konto paypal nie zwiększyło się...Jak źle trafisz z przelewem to może iść i 5 dni. Masz wątpliwości to skontaktuj się z polskim działem obsługi systemu, pomagają jakby ich sam Gierek pytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 U mnie też przeważnie trwa to około 2 dni. Wcześniej najprościej można było się doładować "szybkim przelewem" ale teraz coś tam się pozmieniało i ja robię tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Dzięki wielkie a co z Imionami ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 15 Maja 2017 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Dzięki wielkie a co z Imionami ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk A próbowałeś może uzupełnić 2 imię w sowich danych w koncie PayPal?Jeżeli da się to zrobić to chyba będzie po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) Już po bólu 2 imię okazało się zbędne, przelew wykonany w piątek wieczorem znalazł się na koncie paypal dzisiejszej nocy także wszystko zagrało.Dzięki za pomoc. Pozdro Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 16 Maja 2017 przez spinspektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 No przez weekend jak widać mogą być poślizgi w księgowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Szybki przelew przez trustly jest ok. Zamieszanie było w tamtym roku bo wymagali podawania hasła Ale odeszli od tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszpachalski Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2017 Zasięgnąłem informacji odnośnie trustly, i nie jest szczególnie polecany, także darowałem sobie i wykonałem zwykły.Co prawda czekałem się, ale udało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 Nie odczuwam żadnych niedogodności związanych z używaniem Trustly, no może szybciej kasa jest na koncie PayPal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Cy ktoś wie jak obecnie wejść do kalkulatora przeliczania walut, po zalogowaniu na soje konto w PayPal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Najprościej to podaj mu kwotę i daj przelicz . Saldo konta > szczegóły> Przy walucie po prawej trzy kropeczki (rozwinąć i przeliczyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jak klikam te 3 kropki to mam tylko: ustaw jako podstawową i zamknij saldo w tej walucie. Nie ma opcji <przelicz>. W pomocy jest taka instrukcja : https://www.paypal.com/pl/smarthelp/article/jaka-jest-op%C5%82ata-za-przeliczenie-walut-faq1835 ale ja w ogóle nie mam opcji < zarządzanie walutami> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Tak to wyglądaA pomoc jest do starszej wersji strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Alipaczka pokazuje aktualny kurs $ na PayPalu Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 ScreenHunter_001.jpgTak to wyglądaA pomoc jest do starszej wersji strony. No nie mam do wyboru <przelicz walutę>, może muszę mieć konto zasilone bo mam obecnie zero i w sumie zawsze zero bo połączone na stałe z kartą. Alipaczka pokazuje aktualny kurs $ na PayPalu Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Kalkulator z alipaczki sprawdzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Kalkulator z alipaczki sprawdzony?Kiedyś weryfikowałem z tym co przeliczają na koncie PayPal i było to samo. Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi